ZETApress

hírportál

Gábor 21 helyet javított

A verseny napja mindig egy különleges pezsgést hoz a paddock életébe, ez kiváltképp igaz, ha Barcelonáról van szó. Rengetegen nyüzsögtek a boksz-utca környékén, a motorosok mellett mindenki figyelme Antonio Banderasra irányult, a színész saját Moto2-es csapatát látogatta meg.

Talmácsi Gábort is meglátogatta néhány kedves barátja. Ott volt a boksz-utcában Bochkor Gábor, a nagysikerű Bumeráng műsorvezetője, Várkonyi Andrea a Tények hírszerkesztője és Nagy László a Barcelona kézilabdás csillaga. Talmát a 32. rajtkockában a szépségkirálynő Freire Szilvi óvta meg a naptól esernyőjével. A Henkel Magyarország marketing igazgatója, Németh Ottó is a helyszínen izgulta végig a Right Guard arcának választott magyar motoros futamát ? tudatta a Faster Management.

A warm upon Talmáék visszatértek a pénteki beállításokhoz és azon próbáltak finomítani. A tréning végére érezte, hogy sikerült előrelépni, gyorsabban tudott menni. A versenyre maradt ez a motor, Gábor nagyon várta a rajtot. A mai start még a rendre remekül rajtoló Talmácsitól is parádésra sikeredett.

Szemfülesen a pálya szélén próbált minél előrébb keveredni, ami az első kanyarhoz érve számára kedvezett, hiszen ő nem sodródott ki és az ideális íven tudott fordulni. Majd még ebben a kanyarban történt egy bukás, amiben több versenyző is érintetté vált és a jól helyezkedő magyar versenyző máris a tízedik helyen motorozott.

Gábor nagy csatába kezdett a riválisokkal, közben a motor hátulja folyamatosan csúszkált. A végén, rajtpozícióján huszonegy helyet javítva a 11. helyen zárta a nagydíjat. A Fimmco Speed Up olasz motorosa, Andrea Iannone tizenharmadikként fejezte be a Katalán Nagydíjat.

A barcelonai végeredmény: 1. Yuki TAKAHASHI, 2. Thomas LUTHI, 3. Julian SIMON, 4. Karel ABRAHAM, 5. Toni ELIAS? 11. TALMÁCSI Gábor. ? A rajtpozícióm alapján örülök a pontszerzésnek, a motor versenyképes volt. A versenyen a rajtnál nagyon összejött minden, remekül előre tudtam jönni. Nagy csata volt, hihetetlen küzdelem zajlott. Köszönöm a barátaimnak, hogy a helyszínen szurkoltak értem, Bochkor Gábornak meg is jegyeztem, hogy bejött a motoron a Bumeráng matrica ? örvendezett Talma.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Tesztnap Aragonban | ZETApress

Szóljon hozzá!