ZETApress

hírportál

Petya Talmával a MotoGP-n

Talmácsi Gábor mellett Sebestyén Péter is bemutatkozik Barcelonában, ahol a hétvégén rendezik a Gyorsasági Motoros Világbajnokság 7. futamát ? tudatta a Faster Management.

Talmácsi Gábor összetettben a 10. helyről várja a folytatást a nagyon szoros mezőnyben. A magyar versenyző szereti a katalán pályát, kétszer már a pódiumra is felállhatott itt, és tavalyi szintén ezen a helyszínen futhatott ki először MotoGP motorral. Egy éve Gábor remekül teljesített a legnagyobb kategóriában, most a Moto2-ben szeretné megmutatni legjobb tudását.

Barcelona a debütálások városa lesz a magyar motorosok számára, hiszen a hétvégén lép először színre a világbajnokságon Sebestyén Péter. A fiatal tehetség néhány hete töltötte be az induláshoz szükséges 16 esztendős kort, és a Right Guard Racing Team-ben máris megadatik számára, hogy szerepelhessen a legjobbak között szabad kártyásként. Bemutatkozáskor ott lesz a Right Guard Racing csapatfőnöke: Németh Ottó a, Henkel marketing igazgatója, aki élőben kíséri majd figyelemmel a fiatal motoros szárnypróbálgatásait Barcelonában.

A katalán MotoGP hétvége további érdekességeket is tartogat. A Right Guard Racing, Németh Ottó csapatfőnök és Talmácsi Gábor meghívását elfogadva Barcelonába utazik a Bumeráng műsorvezetőjeként Bochkor Gábor, aki élete első GP futamán vesz majd részt. Boros Lajos egyéb elfoglaltsága miatt nem tudott műsorvezető társával tartani. Szintén ott lesz a tv2 Tények című műsorának hírszerkesztője: Várkonyi Andrea, aki az Right Guard Opel Dakar Team tagjaként már ismerkedett a sebességgel, most a háromszázzal száguldó motorokat is szemügyre veheti közvetlen közelről.

Mindketten ültek már Talma mögött motoron, most a helyszínen szurkolhatnak majd a magyar világbajnoknak. A rajtrácson Talmának az esernyőt az egykori szépségkirálynő: Freire Szilvi tartja majd, aki a CKM Magazin címlapján is látható lesz, mint grid girl. Péternek is gyönyörű magyar lány lesz a segítsége Nagy Réka topmodell személyében.

Nagyon várom már a versenyt, volt most néhány napom a regenerálódásra, nagyon motiváltnak érzem magam. Remek élményeim vannak az utóbbi évekből Barcelonából, bízom benne, hogy idén sem lesz másképp. Sok sikert kívánok Sebestyén Petinek a bemutatkozáshoz, amiben tudok segíteni fogok neki, hogy minél jobban szerepeljen. Örülök, hogy ezúttal néhány kedves vendég is ott lesz velem Barcelonában ? mondta Talmácsi Gábor.

Egy hatalmas álom válik valóra ezen a hétvégén, bemutatkozhatok a MotoGP-ben. Ezúton szeretném megköszönni a Right Guard Racing és a csapatfőnök Németh Ottó, a Faster Management és Roberto Favaro, illetve Talmácsi Gábor folyamatos erőfeszítéseit, rengeteget segítenek a pályafutásom elindításában. Barcelonában mindenképpen szeretném befejezni a versenyt, a lehető legjobbat kihozni magamból és így egy sikeres versenyhétvégével bemutatkozni a világ élvonalában ? lelkendezett Sebestyén Péter.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Péter bemutatkozott | ZETApress

Szóljon hozzá!