ZETApress

hírportál

JET-SKI Harasztiban

Immáron 14. alkalommal rendezi meg július 15-én a Magyar JET-SKI Szövetség a már hagyománnyá vált celebek jet-ski versenyét, az UPDATE STAR Kupát a Dunaharaszti Universum Vízisport centrum taván.

Az idei sztárparádéra is a könnyűzene, a média, a színházi és sportélet ismert személyiségeit várják sok szeretettel egy jó hangulatú, játékos és fair-play versenyre. A meghívottak közül sokan a Star Kupa állandó versenyzőinek számítanak, és már-már profiként állhatnak rajthoz. Az idei verseny főtámogatója Schobert Norbert, az UPPDATE STAR KUPA háziasszonya Rubint Réka.

Nem éppen kezdők Erdőhelyi Brigitta vagy Oláh Noémi, így az újonnan érkező férfi sztároknak igencsak fel kell kötniük a nadrágjukat. Régi motorosok már Ganxsta Zolee és társai, Benik Balázs rally versenyző, a V-tech és Kozmix közkedvelt tagjai, Mc Hawer és a Fiesta. A médiaszemélyiségek közül talán a legfélelmetesebb ellenfélnek Gajdos Tamás bizonyul majd, hiszen évek óta állandó és sikeres versenyzője a Star Kupának.

Igazi gyöngyszemek a versenyzői gárdában Sári Évi modell, Laky Zsuzsanna Európa szépe, akik nem csak szépek, hanem ezek szerint bátrak is. A sportélet szereplői sem maradtak ki a vízirobogók nyújtotta örömökből, hiszen Csollány Szilveszter, Geszler Dorottya, Schobert Norbi, Talmácsi Gábor, Kótai Mihály is bizonyították már, hogy nem csak saját sportágukban sikeresek! Az idén remélhetőleg Debreceni Zita, Rékasi Károly, Lázár Vilmos és Zoltán is csatlakozik a csapathoz!

A 2009-es év első helyezettjei: Szabó Péter és Dér Henrietta, ezüstérmesei: Kendefi Gábor és Dudás Bernadett, valamint a harmadikként befutott László Attila és Patai Bettina idén is jetre ülnek, hogy felvegyék a küzdelmet. Az előző évekhez hasonlóan jelezte részvételi szándékát Szobi Balázs, Sáry Évi, Laky Zsuzsi, Baby Gaby, Herczeg Zoltán, Rókusfalvy Pál, Győzike és Bea asszony, Gianni Annoni, Havasi Balázs, Klauszmann Viktor, Noszály Sándor, David Merlini, Gáspár László, az Irigy Hónaljmirigy és Fekete Pákó is.

Várhatóan sok új, ismert arc is jelen lesz az idei versenyen, előre láthatólag ott lesz többek között Jáksó László, Harsányi Levente, Ferencz József, Szabó Győző, Gesztesi Károly, Nacsa Olivér, Stóhl András, Ábel Anita, Dukai Regina és Hujber Ferenc! Az összes régi és új versenyző felsorolása sajnos itt nem lehetséges, a szövetség azonban mindenkinek köszöni, hogy elfogadta meghívásukat és, hogy jelenlétükkel emelik a verseny színvonalát.

A mérkőzést megelőző napon, július 14-én, szerdán lehetőségük van a sztároknak gyakorolni a pályán, hiszen ne feledjük, sokan közülük talán még soha nem ültek jet-skin. A bemelegítésre még a csütörtöki versenynap délelőttjén is alkalma nyílik annak, aki szerdán nem tud eljönni. Déltől azonban élesben megy a játék és kiderül, hogy a hazai közélet kiválóságai vajon a jet-skin is megállják-e a helyüket.

A selejtező férfi és női szlalomokban mindenki két kört mehet a bójákkal kirakott pályán, ahogy azt az országos bajnokságok amatőr kategóriájában is megszokhattuk. A jobb idő számít be az eredménybe, amely alapján kiderül, hogy kik indulhatnak a 16-os elődöntőben, majd a döntőben, amelyben a legjobb négy sztár küzd meg egymással. Az izgatott várakozás perceit, míg a selejtező eredményeit számlálják, a Magyar JET-SKI Szövetség bemutatóját láthatják. Az egész napos verseny a díjkiosztó ünnepséggel zárul, ahol a dobogósok átvehetik jól megérdemelt kupáikat.

A díjakat Czeller Béla, a szövetség elnöke adja át, a díjkiosztó időpontja: 18:00. A díjakat aztán feltehetik a polcra, a zenei, újságírói, színészi teljesítményükért kapott érmek, szobrok mellé, bizonyságul, hogy a jet-skiben is a legjobbak. Persze nem is az a fontos, hogy ki nyer. Ha az egyébként mindig elfoglalt sztárok végre ki tudtak kapcsolódni egy kicsit, és egy kellemes napot tudtak tölteni a vízen, a rendezvény már elérte a célját.

Szóljon hozzá!