ZETApress

hírportál

Élen maradt a Honvéd

Pakson is győzött a Honvéd tegnap délután az NB I negyedik fordulójában, így egyetlen 12 pontos csapatként vezeti a táblázatot. A kispestiek 3:0-ra lépték le az Atomváros csapatát, s bizakodással nézhetnek a csütörtöki, Hamburg elleni, Bozsik stadionbeli UEFA Kupacsatát. Szorosan nyomukban halad a Debrecen, mely 3:2-re verte meg a Zalaegerszeget. A hajdú-bihariak már nem voltak olyan sikeresek a Bajnokok Ligájában, mert szerdai idegenbeli döntetlenjük nem volt elég a továbbjutáshoz az Elfsborg ellen.

A Paks mellett a Tatabánya sem szerzett még pontot. Tegnap a REAC verte el őket 3:2-re. A legnagyobb arányú győzelem Fehérváron született, ahol a házigazdák 5:2-re alázták meg a Vasast. A második vendéggyőzelem Siófokon született, ahonnan a Győr 1:0-s győzelmével rabolta el a három pontot.

Pénteken 1:1-es első félidő után 2:2-es döntetlen született a forduló nyitómérkőzésén a Diósgyőr és az MTK között. Az MTK az első félidő utolsó, míg a Diósgyőr a mérkőzés utolsó utáni percében egyenlített. A másik döntetlen tegnap este Sopronban volt, ahonnan a Nyíregyháza vitt el egy pontot 1:1-es döntetlenével. Holnap a forduló nyolcadik mérkőzésére, a Kaposvár Újpestre látogat.

Zöld siker a hosszabbításban

Az NB II-ben is megkezdődtek tegnap a küzdelmek. A Keleti csoportban az Üllői útra a BKV látogatott. A közlekedésiek gól nélkül úszták meg a 90 percet, mégsem örülhettek az egy pontnak. A játékvezető hat (!) percet hosszabbított, s az elsőben és a negyedikben a Fradi egy-egy gólt rúgott. A szurkolók a csapat vezetősége ellen végigtüntették a találkozót, a játékvezető mégsem szüntette be a küzdelmet. Addig játszatta a csapatokat, amíg a hazaiak be nem tudták lőni győztes góljaikat. Már az első félidő is két perccel tovább tartott, de a vendégek akkor még ellenálltak a rohamoknak, ám a játékvezető elrontotta az örömüket.

Szóljon hozzá!