ZETApress

hírportál

Socca-bukta Mexikóban

Kikapott a csoportrangadót megnyerő Mexikótól a magyar socca-csapat a Copa Américán, a magyar válogatott ma Panama ellen harcolhatja ki a negyeddöntőbe jutást Cancúnban – tudatta Bányász Árpád.

A világversenyen a kispályás labdarúgó-válogatott a házigazdák ellen lépett pályára 3. csoportmeccsén, melyen 2:0-s I. félidő után 4:1-re kikapott. Gólunkat Huszty szerezte. Nem sokat pihenhet a nemzeti csapat, hiszen magyar idő szerint ma délután már Panama ellen játszhat a negyeddöntőért. A mieink előbb Guatemalát verték 3:1-re, majd az Uruguay elleni 1:0-ás siker következett, a Mexikó elleni vereség pedig azt jelenti, hogy csoportmásodikként jutott tovább Roni Ribeiro Da Silva együttese.

A szakember elmondta, a csapat mindent meg fog tenni a negyeddöntőért, a továbbjutásért. – Fejlődésünk szempontjából nagyon fontos meccseket játszunk itt a Copa Américán. Bízom benne, hogy Panama ellen nyerni fogunk, ezért mindent meg fogunk tenni. A mexikóiak elleni meccsből is sokat tanulhatunk. Jó iramú összecsapást vívtunk a hazaiakkal – összegzett szövetségi kapitányunk. Az A-csoport végeredménye: 1. Mexikó 9, 2. Magyarország 6, 3. Guatemala 3, 4. Uruguay 0 ponttal.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Bukta után bravúr | ZETApress

Szóljon hozzá!