ZETApress

hírportál

Engedmények Napja

A Magyar Szabadidősport Szövetség, az országban tapasztalható rendkívüli időjárási körülményeket is mérlegelve úgy döntött, hogy a McDonald?s Kihívás Napja sportrendezvény lebonyolítását központilag nem halasztja el.

Figyelemmel a rendezés és a részvétel külső okokból adódó esetleges nehézségeire, az esemény szervezői számára a következő engedményeket teszi: Ha az időjárási helyzet úgy hozza, a szervezők a május 19-re meghirdetett eseményeket helyi szinten elhalaszthatják, s a helyzet alakulása függvényében, a holnapot követő 5 nap valamelyikére újra meghirdethetik. Az utolsó lehetséges időpont: május 24-e.

Az elhalasztott rendezvények részvételi adatait írásban, e-mailben vagy faxon lehet a szövetség részére továbbítani, telefonos kapcsolattartásra a pótnapokon (május 20-24.) nincs mód. A jelentéseket elektronikus úton legkésőbb május 25-én 9 óráig küldhetik be.

A pótnapon lebonyolított verseny eredményei a Magyarország legsportosabb települése címért folytatott vetélkedésbe nem számítanak bele, de a sorsolásos díjak megszerzésére még esélyt kínálhatnak. Azok a települések, amelyek a halasztás mellett döntenek, kötelesek elhatározásukat a szövetség részére bejelenteni, a honlapon található, onnan letölthető nyomtatvány segítségével.

Szóljon hozzá!