ZETApress

hírportál

Squash és fitness Újbudán

Magyarország Squash-történelmében először idén kerül megrendezésre az első nyilvános, hazai Országos Bajnokság, méghozzá a Griff Squash és Fitness Club jóvoltából, az ActivLab támogatásával.

A bajnokság budapesti selejtezőjét május 22-én, szombaton 10 órától 16 óráig tartjuk a Griff Squash és Fitness teremben, ahová várjuk mind a női- és férfiversenyzőket! Gyere el, játssz a továbbjutásért, és találkozz Krajcsák Márkkal, a magyar fallabda sport minden idők legeredményesebb játékosával! ? kérik a szervezők.

Nem tudsz squasholni, de kíváncsi vagy a Clubra, és egyébként is szeretnél mozogni? Itt a lehetőség, hogy jobban megismerhesd szolgáltatásainkat, hiszen szombaton egyúttal nyíltnapot is tartunk! Ha még nem ismered a Pilatest, vagy éppen nem tudod, hogy mi fán terem a Wellbox, akkor itt a helyed, hiszen egész napos programmal, állapotfelméréssel, és Activlab étrendtanácsadással várjuk az érdeklődőket!

A szombati nap programja

10-től 18 óráig Activlab ? Griff Országos Amatőr Squash Bajnokság budapesti selejtező; Tombola és Squash Céllövölde: Aerobic Terem Spinning Terem. 9-től 10-ig Dance Aerobic ? Kati Spinracing ? Timi; 10-től 11-ig Step ? Kati Spinning ? Gabesz, 11-től 12-ig Freestyler ? Juszti Zsírégető ? Heni. 12-től 13-ig Alakformáló ? Lili Port de bra ? Heni, 13-től 14-ig Activlab Étrend tanácsadás ? Smaragd Terem. 14-től 15-ig Wellbox ? Kriszta Alakformáló ? Zsuzsa, 15-től 16-ig Alakformáló ? Special ? Kriszta Gerinctréning ? Zsófi, 16-tól 17-ig Latin Aerobic ? Rimi Spinning ? Kriszti, 17-től 18-ig Pilates ? Streching ? Rimi Spinning ? Kriszti.

A nap végén bizonyára megfogalmazódik benned a kérdés: Miért nem jártam ide eddig? Ha pedig már tősgyökeres Griffes vagy, elkönyveled magadban, hogy igen, jó döntés idejárni. Ezt a jó döntést a helyszínen történő bármilyen bérlet vásárláskor 30% kedvezménnyel, és egy Activlab shakerrel díjazzuk! Ugyan ki lesz a budapesti selejtező győztese? Talán Te? Gyere el, és próbáld ki magad, vagy csak ismerj meg minket! Részletekért látogass el portálunkra! ? kérik a szervezők.

Szóljon hozzá!