ZETApress

hírportál

Sportoljon az ország!

Huszadik születésnapját ünnepli szerdán a Kihívás napja. A jubileumi rendezvény sajtótájékoztatóját tegnap délután tartották Óbudán, a 22 éves McDonald?s Vörösvári út 52-54. szám alatti éttermében, ahol Lantai József fényképezett.

A születésnapi tortát Südi Iringó és Szentgyörgyi Rómeó vágta fel és kínálta az újságíróknak. Fontos szerepük lesz mindkettőjüknek május 19-én. Délelőtt 11-kor a Csömöri úti Meteor sportpályán, délután fél 3-kor pedig a belvárosi Erzsébet téren melegítik be és táncoltatják meg az országot. Produkciójuk nyomon követhető az interneten délelőtt 10:30-tól 11:30-ig, délután pedig 14-től 15 óráig.

Az egész napos sportolásra idén ezernél is több település jelentkezett ? tudtuk meg Salga Pétertől, a Magyar Szabadidősport Szövetség főtitkárától. A települések lakosságszámuk függvényében hét kategóriában küzdenek egymással a díjakért. Támogatóik között két tárca ? az esélyegyenlőségért dolgozó Szociális és Munkaügyi, valamint a sportot felügyelő Önkormányzati ? is jelen lesz. Az internetes kapcsolatban az IBM segít.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Engedmények Napja | ZETApress

Szóljon hozzá!