ZETApress

hírportál

Kőbányai választás

Több mint 22 ezren vettek részt a Budapesti Nagy Sportág- és Hangszerválasztón – tudtuk meg Bányász Árpádtól. Az egyik legsikeresebb Nagy Sportágválasztónak és Nagy Hangszerválasztónak lehettek szemtanúi mindazok, akik kilátogattak a Maglódi úti Merkapt Sportközpontba. Az előzmények idekattintva olvashatók.

A két napon (péntek-szombaton) 22.500-an vettek részt az egyedülálló eseményen. 105 sportágat és 20 hangszert lehetett ingyen kipróbálni olimpiai, világ- és Európa-bajnokok társaságában. A Nagy Sportágválasztó csapata ezzel ráfordult a következő nagy ingyenes sportfesztivál szervezésére, amely a június 16-i pénteki Mozgás Éjszakája lesz. Ezt az eseményt is a fővárosban rendezik meg a Hősök terén és a megújult Városligetben.

Az egyik legsikeresebb Nagy Sportágválasztót és Nagy Hangszerválasztót a Mount Everesten eltűnt Suhajda Szilárd emlékének ajánljuk. Nagy köszönet mindenkinek! A szponzorainknak, a kiállítóinknak, a megjelenő bajnokainknak, a sportági képviselőknek, a zenei oktatóknak és a fellépőknek, az önkénteseknek, az óvodás és iskolás csoportoknak, az egyéni látogatóknak és családoknak – áll a szervezők Facebook-oldalán, ahol azt is jelzik, hogy az őszi Nagy Sport- és Hangszerválasztót szeptember 15-16-án péntek-szombaton rendezik meg.

Szóljon hozzá!