ZETApress

hírportál

Oslóban minden reményünk

Athén után Oslóban is kikapott a magyar válogatott. Míg szombaton mind a két gólt az első félidőben kaptuk, addig Oslóban 45 perc után csak 1:0-ra vezettek a hazaiak. Szünet után jött a feketeleves, s a favágók további hármat gurítottak. S hogy a szerdai ürömbe öröm is vegyüljön, délután Újpesten a 21 éven aluliak 1:0-ra legyőzték a lett fiatalokat.

Hétfőn a Fradi 4:0-ra verte Kazincbarcikát, így továbbra is két ponttal marad le Nyíregyháza mögött a tabellán. Szombaton a két rivális idegenbe megy, míg 16-án mindketten hazai pályán harcolhatják ki a feljutást a Keleti csoportból. Nyugaton is hasonló a helyzet, de onnan még négyen is esélyesek az NB I-es tagságra.

Korábban az MLSZ már minden csapat nevezését elfogadta az élvonalba az amúgy is kieső Vácon kívül, tegnap viszont négy csapatot megint eltanácsoltak. Az Újpest, a Fehérvár, a REAC és a Sopron június 14-én délig kapott haladékot a hiánypótlásra, utána a fellebbviteli bizottság vizsgálja felül a tegnapi döntést. A jogerős határozat előtt az NB II-ben is bizonyára eldől a továbbjutás kérdése, de reményeink szerint ez a majdani döntést nem fogja befolyásolni!

Szóljon hozzá!