ZETApress

hírportál

Fradista leszek!

Megjelent a Fradi mesekönyve! A Provident családi pályázatának nyertese Trabzonba utazhat Dibuszékkal – tudtuk meg a délutáni népligeti könyvbemutatón.

A Fradi mesekönyv megjelenésével egy időben a nagyszülő-unoka köteléket középpontba helyező családi pályázatot ír ki a Provident Pénzügyi Zrt. az FTC-vel együttműködve. A pályázatra a Fradista leszek! című mesekönyv történetéhez hasonlóan olyan felemelő, kedves focis sztorikat várnak, amelyek a Fradiról és a nagyszülő-unoka kapcsolatról szólnak. A fődíjat elnyerő család négy tagja egy fantasztikus utazáson kísérheti el a Fradi férfi focistáit a törökországi Trabzonban rendezett Európa Liga-mérkőzésre.

A Fradista leszek! a kezdetek… című mesekönyv egy kisgyermek tapasztalatain keresztül vezeti be az olvasókat a foci és a Fradi világába. A mese főhőse egy Gergő nevű kisfiú, aki nagypapájának köszönhetően szereti meg a futballt és a Fradit. A könyv ötletgazdája a Ferencvárosi Torna Club és támogatója a Provident Pénzügyi Zrt. azt is szerették volna bemutatni a mesén keresztül, hogy milyen fontos a gyerekek bevonása a sport szeretetébe és a szurkolói közösségbe!

A meséhez hasonlóan a nagyszülő-unoka köteléket helyezi középpontba az a családi pályázat is, amelyet délután hirdetett meg közös sajtótájékoztatóján a Provident Pénzügyi Zrt. és a Ferencvárosi Torna Club, ahol a könyv bemutatójára is sor került. A Hogyan lettem Fradista – Neked mi a történeted? című pályázatra olyan felemelő és kedves focitörténeteket várnak, amelyek ezt a megismételhetetlen családi köteléket mutatják be. A legmegkapóbb történetek beküldőit értékes nyeremények várják, a fődíjat elnyerő család négy tagja pedig egy fantasztikus utazáson kísérheti el a Ferencváros férfi labdarúgó csapatát november 3-án csütörtökön a törökországi Trabzonban rendezett Európa Liga-mérkőzésre.

Az egyik legkülönlegesebb családi kötelék a nagyszülő-unoka kapcsolat. A pályázattal ezt a kapcsolatot ünnepeljük, esélyt adva egy különleges közös élményre. A Provident legfontosabb feladata éppen az a mindennapokban, hogy esélyt teremtsen a családok, idősek, fiatalok számára céljaik eléréséhez, a szabályozott hitelezés lehetőségein keresztül – mondta el Szirmák Botond. – Bízunk benne, hogy minél több kedves történet érkezik, amik megmutatják, hogy a családok hogyan vonják be a nagyszülőket a gyerekek életébe, a sport szeretetén keresztül! – tette hozzá a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója.

A Fradi több mint egy sportklub, ezt mi nem csak valljuk, hanem e szerint is tesszük a dolgunkat! – állapította meg Kubatov Gábor. – Sokan, sokszor felteszik azt a kérdést: belőled hogyan lett Fradi drukker? A válasz rendszerint az: mert édesapám kivitt egy mérkőzésre. Ő pedig azért lett az FTC szurkolója, mert ő is az édesapjával tartott az Üllői útra. Apáról fiúra száll ennek a nagyszerű klubnak a szeretete. Ahogy ezt most a gyermekeknek és szülőknek szánt Fradi mesekönyvben is papírra vetettük, kevesebb szöveggel és sok-sok színes, érdekes rajzzal. Ez a könyv egy olyan kisfiú története, akivel a családja szeretteti meg a Ferencvárost. Az FTC-MVM Sportközpontot is azért alakítottuk családbaráttá, hogy amíg a gyermekek sportolnak, addig a szülők és nagyszülők hasznosan tudják tölteni az idejüket. A felmérések szerint a kísérők naponta 5-6 órát töltenek el azzal, hogy a kis sportolókat elhozzák edzeni a Fradiba. A mi felelősségünk tehát nem csak a gyermekek nevelésében van, hanem abban is, hogyan szolgáljuk ki a nagyszülőket, szülőket, esetleg a testvéreket! – mondta az FTC elnöke.

A pályázat keretében várjuk a nagyszülő és az unoka Fradival kapcsolatos legkedvesebb közös történetét, valamint a nagyszülő és az unoka közös fotóját, amely felidézi ezt a szép emléket. A pályázatra kedvenc történetével és egy közös fotóval bármelyik A beküldött pályázatokat egy háromfős zsűri bírálja el, melynek tagjai Kubatov Gábor, Szirmák Botond és Molnár Mátyás sportriporter. A Ferencváros és a Provident Pénzügyi Zrt. a legmegkapóbb történeteket nemcsak díjjazza, hanem meg is osztja közösségi felületein. A részletes pályázati kiírás és játékszabályzat idekattintva olvasható.

A 72 oldalas különleges minőségű mesekönyv bolti ára 3899 forint, szerzői Czégány Pál és Volly György, az illusztrációkat Petényi Tibor Z. készítette. Minden könyvben található egy, a főhős kisfiút, Gergőt ábrázoló hűtőmágnes is. A kiadvány értékesítése a Fradi Shopban és a Fradi webshopban ma indult, majd 26-án hétfőtől már a Libri és Líra országos bolthálózatokban és online felületeiken is megvásárolható a kiadvány.

Mint tegnap délután megírtuk, a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése szeptember 29-től és október 02-ig rendezi meg a 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált a Millenárison. A Ferencvárosi Torna Club kiadványai a Nemzeti Táncszínházzal szemben lévő pavilonnál lesznek megtekinthetők a Millenáris Parkban. Október 02-án vasárnap 11 óra és 11:45 között az FTC pavilonnál mesekönyv-bemutatót lesz a Fradi-sas és Fradi játékos(ok) részvételével. A rendezvényre a belépés ingyenes!

A Provident Pénzügyi Zrt.

A világcég a londoni és varsói tőzsdén jegyzett International Personal Finance (IPF) nemzetközi pénzügyi vállalatcsoport égisze alatt működik, Magyarországon immár több, mint 20 éve meghatározó szereplője a személyi kölcsönök piacának. Az IPF 11 országban 2,4 millió ügyféllel rendelkezik, a magyar Provident 2300 munkavállalója révén 230 ezer ügyfelet szolgál ki. A cég elsősorban a kisebb összegű, rövid futamidejű, heti törlesztésű kölcsöneiről ismert; ám a hagyományos, átutalással folyósított személyi hitel mellé a magyar piacon egyedülálló módon opcionális otthoni kiszolgálást is kínál ügyfeleinek.

A Provident az elmúlt években összesen 9 alkalommal nyerte el a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban díjat, három alkalommal a Magyarország Legjobb Munkahelye címben részesült. A munkatársak a vállalat fennállása óta több mint 80 ezer munkaórában segítettek önkéntesként oktatási, egészségügyi és szociális intézményeket szerte az országban. 2014-ben a Provident Pénzügyi Zrt. a Figyelő hetilappal közösen megalapította a Provident Társadalmi Hasznosság Díjat. Az elismerés azzal a céllal jött létre, hogy tevékenységükkel a társadalom egészére pozitív hatást gyakorló, más vállalkozások számára példát mutató cégeket ismerjen el.

Szóljon hozzá!