ZETApress

hírportál

Hoppon maradt a Győr

Nem sikerült kikerülnie a Győrnek tegnap a kiesési zónából. Hiába vezettek háromszor is odahaza az MTK ellen, a kék-fehérek nem csak mindannyiszor kiegyenlítettek, de az utolsó utáni pillanatban lőtt góljukkal 4:3-ra elverték a Rába-partiakat. Az utolsó forduló előtt a REAC, az ETÓ és a Pécs áll a kieső zónában.

Hétfőn az Újpest sem volt eredményes odahaza, mert az Egerszegtől 2:0-s vereséget szenvedett. A dobogós helyeken már nem lehet változás, a Debrecent az MTK és a ZTE követi. A második vonalban még nyílt a bajnokság. Nyugaton a Haladás Barcson 0:0-t játszott, így négy, illetve két ponttal maradnak le az élen álló Siófoktól és Felcsúttól.

A keleti bajnokaspiránsok közül az FTC, a nyugatiak közül a Felcsút nem kapott még NBI-es licencet, így talán még kieső sem lesz az élvonalból. Bonyolítja a helyzetet, hogy az első osztályúak közül is négy csapatot hiánypótlásra szólított fel az MLSZ. Volt már 12 csapatos NBI korábban, két hatos csoportra osztva, miért ne próbálnák ki újra. A foci mai színvonalán ez már amúgy sem ronthatja, akkor meg miért ne kísérletezzenek vele azok, akik megtehetik.

Jövőre a Magyar Kupa sorsa oda-vissza alapon dől el a döntőben a debreceniek javaslatára, s ugyancsak két találkozón dől el a Szuper Kupa sorsa is az idén a Honvéd és a DVSC között július 11-én és 15-én.

Szóljon hozzá!