ZETApress

hírportál

Hernádkaki jubileum

Vasárnap rendezik meg a 10. jubileumi Borsodi Vágtát. Ismét Hernádkak-Belegrád lesz a helyszíne a futamoknak, ahol kiderül, ki jut tovább a régióból a budapesti döntőbe – tudatta Jakab-Sas Gabriella sajtófőnök.

A kerek évforduló alkalmából igazán széles programpalettával készülnek a szervezők. A látogatókat többek közt csikós és puszta ötös bemutató, valamint a Győri Ördöglovasok produkciója várja, este pedig Péter Szabó Szilvia lép fel akusztikus műsorával. A közönség megnézheti a Jászkun Magyar Királyi Honvéd Hadikultúra Alapítvány bemutatóját is, a Magyar Huszár és Katonai Hagyományőrző Szövetség előadásában. Ezen kívül kiemelt gyerekprogramokkal is készülnek a legkisebbeknek: lesz bábszínház, lufihajtogató, népi játszó, és bungee trambulin.

Az izgalmas kicsihuszár és felnőtt előfutamokra 11 órától, míg a döntőkre 17 órától kerül sor. Itt végre kiderül, hogy ki képviselheti települését és ki kap esélyt a Hősök terén október első hétvégéjén, a 15. Nemzeti Vágta döntőjében. Nyeregbe Vidék, nyeregbe Magyarország!

 

Szóljon hozzá!