ZETApress

hírportál

Újabb 4 közös év!

Szerződést hosszabbított a Magyar Telekom az EHF Final 4-ra készülő Telekom Veszprémmel. Meghosszabbította támogatói szerződését a Magyar Telekom a néhány hete Magyar Kupát nyert és éppen a kölni Final 4-ra készülő férfi kézilabdacsapattval.

A megállapodás szerint a Telekom további négy évig, a 2025/26-ös bajnoki szezon végéig névadó szponzorként segíti a veszprémi klubhoz tartozó férfi felnőtt és utánpótlás csapatok munkáját – tudatta kommunikációs igazgatóságuk.

A Magyar Telekom és jogelődjei 1997 óta támogatják a veszprémi férfi kézilabda klubot, 2016 óta pedig a Telekom névadó szponzora is a veszprémi férfi felnőtt és utánpótlás csapatoknak. Ezt az együttműködést hosszabbították meg most a felek további négy évvel. A Telekom telekommunikációs eszközökkel és szolgáltatásokkal is segíti a csapat sikeres felkészülését hazai és nemzetközi meccsekre. A csapat otthonában, a Veszprém Arénában wifi szolgáltatást biztosít az odalátogató drukkereknek.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Telekom Veszprém leghűségesebb támogatójaként kerek negyed évszázada állhatunk a csapat mellett, amely nemcsak hazánkban az egyik legsikeresebb – idén újra elhódította a Magyar Kupát -, de a nemzetközi sportéletben is rangot vívott ki magának az évek során. A klub rendkívül elkötelezett szurkolótáborral rendelkezik, digitális megoldásainkkal igyekszünk az elkövetkező években az ő szurkolói élményükhöz is hozzáadni. Bízunk benne, hogy az elkövetkező négy évben is jelentős sikerekhez segíthetjük hozzá névadó szponzorként a Telekom Veszprémet! – mondta el az együttműködés kapcsán Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója.

Nagy megtiszteltetés és elismerés számunkra, hogy a Magyar Telekom immáron 6 éve a csapat névadó szponzoraként támogat bennünket. A Telekom Veszprém csapata Magyarország egyik legsikeresebb férfi kézilabdaklubja és rekordbajnoka, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a 26-szoros Magyar Bajnoki cím, a 29 Magyar Kupa-győzelem, a 3-szoros Magyar Szuperkupa-győztesi cím, a 2-szeres KEK-győzelem illetve a négyszeres SEHA-liga győzelem. Továbbá a csapat hétszer kvalifikálta magát az EHF Bajnokok Ligája Final 4-ba és ez idáig 4-szer került az EHF Bajnokok Ligája döntőjébe. Büszkék vagyunk arra, hogy újabb négy szezonnal folytatódik ez a stabil partnerkapcsolat, amit további jó eredményekkel szeretnénk meghálálni. Folytassuk a közös munkát, együtt a sikerekért! – nyilatkozta az együttműködés folytatásáról dr. Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója.

Szóljon hozzá!