ZETApress

hírportál

Nyugdíjban is aktívan!

A Magyar Szabadidősport Szövetség 13. Szépkorúak Sportfesztiválján 1. helyezést ért el Kiss Erzsébet nyugdíjas testnevelő a 76-80 évesek korcsoportjában! – tudatta a boldog győztes. A Bikás Parkban szervezett megmérettetésen 10 órától 14:30-ig lehetett pecséteket gyűjteni több mint 50 állomáshely felkeresésével.

A próbák között szerepelt többek között célbadobás, célbarúgás különböző méretű és fajtájú labdákkal, darts, gokart, tájfutás, ügyességi akadályok, örömtánc, meridiántorna… Az 1-3. helyezettek kategóriánként gazdag ajándékcsomaggal térhettek haza, de a szerencsésebbek sorsolás útján is juthatnak finomságokhoz. Az egészségtudatos résztvevők éltek a tanácsadások meghallgatásával, valamint az egészségügyi szolgáltatások igénybevételével.

A kellemes időjárás kedvezett a több száz résztvevőnek, akik két év kihagyása után ígérték, hogy még több társukat fogják buzdítani a rendszeres testmozgásra, és csábítani a jövőben erre a hangulatos vetélkedőre. Az MSZSZ felvételén Salga Péter MSZSZ-főtitkár gratulál Kiss Erzsébetnek.

Szóljon hozzá!