ZETApress

hírportál

Megint rúgtunk egyet!

Döntetlennel csoport-második maradt válogatott: 56 ezer néző előtt 1:1-es döntetlent játszottunk tegnap 20:45-től a német csapattal a Népstadionban – láttuk az M4 Sporton. Gólarányunk 3 meccs után 3:3.

A Nemzetek Ligája A-divízió 3. fordulójában Marco Rossi szövetségi kapitány együttese Nagy Zsolt révén a 6. percben jutott vezetéshez, de a németek Jonas Hofmann 9. percben szerzett találatával egyenlítettek. Csapatunkban Lang Ádám 50. alkalommal lépett pályára a nemzeti tizenegyben.

A másik szombati mérkőzésén az Európa-bajnok olaszok 0-0-ra végeztek az Eb-ezüstérmes angolok vendégeként. A zárt kapus mérkőzésen Wolverhamptonban háromezer 14 éven aluli gyermek és kísérője szurkolt a lelátókon – láttuk a Spíler 2-n.

A tabellán 1. Olaszország 5, 2. Magyarország 4, 3. Németország 3, 4. Anglia 2 pont. A múlt keddi 3. fordulóról idekattintva olvashatunk. Marco Rossi együttese jövő kedden 20:45-kor Wolverhamptonban a sereghajtó angolok vendége lesz, az olaszok ugyanakkor Mönchengladbachban lépnek pályára. Utána 3 hónap szünetet tartanak, majd az 5-6. fordulót szeptember 23-án pénteken és 26-án hétfőn rendezik.

Szóljon hozzá!