ZETApress

hírportál

Holland siker a Darts Show-n

Nyolcezer néző látogatott ki a ferencvárosi MVM Dome-ba a tegnap esti Hungarian Darts Show-ra, ahol a sportág legnagyobb sztárjai léptek a táblához. Közülük Raymond van Barneveld, a hollandok világbajnok legendája lehetett a legboldogabb, mivel két számban is nyerni tudott.

Az éjfél előtt zárult show-n óriási üdvrivalgásban részesült valamennyi játékos, így a 16-szoros világbajnok angol Phil Taylor és a háromszoros vb-győztes holland Michael van Gerwen is. A profi klasszisok egymással, illetve ismert magyar sportolókkal, művészekkel játszottak együtt, köztük a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó Kiss Gergellyel, valamint Gianni Annonival, Torghelle Sándorral és Fehérvári “Freddie” Gábor Alfréddal.

A show-t a profik versenye tette izgalmassá, amely holland házidöntővel zárult. Ebben az 55 éves van Barneveld 5:0-ra legyőzte a 33 éves van Gerwent. Az este van Barneveld teljes sikerét hozta, miután a 40 éves Torghelle Sándorral oldalán párosban is diadalmaskodott. A hangulatot Russ Bray, a darts hangja fokozta, aki legalább akkora sztárnak számít, mint a játékosok. Az előző esti sajtótájékoztatóról idekattintva olvashatunk.

Szóljon hozzá!