ZETApress

hírportál

Milliók nézik a TdH-t

Mint tegnap megírtuk, az A.S.O. a 43. Tour de Hongrie kommunikációs partnere segítségével a korábbiaknál is jelentősebb televíziós megjelenést biztosít a magyar viadal számára, világszerte, valamennyi kontinensen, több mint 150 országban lesz látható (120-ban élőben!) a Magyar Körverseny, több mint egymilliárd ember számára válik elérhetővé!

Május 11-én szerdán 13:15-kor Csákváron rajtol a 43. Tour de Hongrie, amelynek mezőnye öt nap alatt 905 kilométert tesz meg hazánk útjain. A körverseny több mint egy sportesemény, Magyarország nemzetközi szintű turisztikai marketingkommunikációját szolgáló médiaprodukció: a televíziós és internetes közvetítések révén nézők százmilliói láthatják Magyarország legszebb tájait, természeti és kulturális kincseit, turisztikai látványosságait.

Magyarországon a verseny történetében először minden szakaszról végig élő közvetítést sugároz az M4 Sport, amelynek programjában a szakaszokról készült összefoglaló ismétlései is szerepelnek. – Az M4 Sport a csatorna indulása óta elkötelezett híve az országúti kerékpársportnak. Söprögető Kocsi című podcastunk mellett évről évre fontos számunkra, hogy az ország legnagyobb körversenyét a Tour de Hongrie-t is megmutassuk a nézőknek. Ezért is vagyunk nagyon izgatottak, hogy idén először az összes szakaszt, a rajttól a célig élőben közvetíthetjük. Jó visszanézni arra a folyamatra, ahogy közösen fejlődtünk minden évben a versennyel. Először összefoglalókat mutattunk be a körversenyről, ezt követően az egyes szakaszokról készítettünk élő közvetítést, és idén először látható végig élőben a Tour de Hongrie összes szakasza – mondta Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója.

Ebben az évben is kiemelt figyelmet szentel a Tour de Hongrie küzdelmeinek a Eurosport, amely az első négy etapról 45 perces napi összefoglalót sugároz a Eurosport1 csatornán, ezeket az összefoglalókat az adást követő reggeli-délelőtti órákban többször megismétli. Az ötödik, vasárnapi királyetapot élőben közvetíti a Eurosport2 – tudatta Gombkötő Roland sajtófelelős.

Szóljon hozzá!