ZETApress

hírportál

Alapszakaszi Fradi-vereség

Hosszabbításban ÚTE-győzelem a hoki derbin az M4 Sport kamerái előtt. A Fradi hat győzelem után kapott ki ismét az Erste Ligában. Csaknem telt ház, 2100 néző előtt találkozott a két ősi rivális 16:30-kor a Tüskecsarnokban, ahonnan Takács Gábor tudósított.

A remek hangulatban mindkét együttes bátran kezdett, a Fradi szerezte meg a vezetést, de a lilák már az I. harmadban egyenlítettek. Parázs hangulatban, sok kiállítással folytatódott a rangadó, természetesen a két szurkolótábor is kitett magáért. A II. harmad közepén az Újpest emberelőnyös góllal fordított, 2:1-es vendég vezetéssel indult a III. harmad.

Az FTC nagy erőket mozgósított az egyenlítésért, mely az 52. percben összejött nekik. A rendes játékidő 2:2-re végződött, így következett a hosszabbítás, melynek 4. percében az ÚTE Nemes Benjámin révén megszerezte a győztes találatot: FTC – ÚTE 2:3 (1:1, 0:1, 1:0, 0:1). Az lilák két, a zöldek egy ponttal lettek gazdagabbak, az FTC-nek 28 mérkőzés után 65 pontja van, az ÚTE eddigi 30 meccsén 63-t szerzett.

Szóljon hozzá!