ZETApress

hírportál

Végre nyert a Fradi!

Tegnap 20:30-tól a Komjádi uszodában játszotta 4. Bajnokok Ligája A-csoportmeccsét az FTC férfi vízilabda csapata. Ellenfele a négy kétszeres olimpiai bajnokkal felálló Novi Beograd együttese volt az M4 Sport kamerái előtt.

Az I. negyedben felváltva estek a gólok, 3:3-mal zárult a játékrész. A II. nyolc percben 5:5-ig fej-fej mellett haladt a két csapat. majd a Fradi 7:5-nél először vezetett két góllal. A nagyszünetben 7:6-os hazai előnyt mutatott a tábla, a III. felvonásban 8:8 után az FTC megint elment kettővel, 10:8 ide. Fokozódott a feszültség, több pontatlan lövést láthattunk mindkét oldalon.

Az utolsó negyed 11:9-es Fradi-vezetéssel kezdődött, a belgrádiak még dobtak egy gólt, de a végeredmény 11:10 lett a zöld-fehérek javára. Kiszurkoltuk! – írta Takács Gábor, aki a helyszínen izgulta végig a találkozót.

Három döntetlen után szerezte meg első győzelmét a Fradi, amelynek kapujában Vogel Soma ismét remekelt. A szerb Nemanja Ubovic négy gólt dobott honfitársainak, Vámos Márton háromszor, Daniel Merkulov kétszer, Fekete Gergő és Vígvári Vendel egyszer-egyszer volt eredményes. FTC-Telekom Waterpolo – Novi Beograd (szerb) 11:10 (3:3, 4:3, 4:3, 0:1).

Szóljon hozzá!