ZETApress

hírportál

Harmadszor is ikszelt a Fradi

Az FTC férfi pólósai első két meccsükön döntetlent játszottak a Bajnokok Ligája csoportkörében: Bresciában 8:8, a szerb Kragujevác otthonában pedig 11:11 lett a vége – írta Takács Gábor.

Tegnap este a Komjádiban az M4 Sport kamerái előtt a több világsztárral megerősített görög Olympiakoszt fogadta a Fradi. Varga Zsolt csapata jól kezdett és az I. negyed után 3:1-re vezetett, a második nyolc percet azonban 3:0-ra nyerték a vendégek, akik a nagyszünet elején 6:3-ra elléptek.

4:6-ról kezdte az FTC a IV. felvonást. A közönség hatalmas buzdításba kezdett, amely szárnyakat adott a magyar csapatnak: 6:6, majd 7:7 állt az eredményjelzőn, 8:7-re pedig már a Fradi vezetett. A görögök egyenlítettek, 8:8 után ismét a mieink szereztek gólt, de az Olympiakosz válaszolt, így a végeredmény 9:9 lett.

A Fradi gólszerzői: Vámos Márton 3, Merkulov és Varga Dénes 2:2. Pohl és Fekete 1-1. Ki kell emelni Vogel Soma kapus nagyszerű teljesítményét! A BL A-csoportkör 3. fordulóban: FTC-Telekom Waterpolo – Olimpiakosz (görög) 9:9 (3:1, 0:3, 1:2, 5:3).

Szóljon hozzá!