ZETApress

hírportál

Visszavágott a Fradi

Kora délután a Bihari úti Kocsis Sándor Sportközpontban fogadta az FTC a Győrt a nyolc csapatos Simple női Liga 11. fordulójában az M4 Sport kamerái előtt. A hazaiakat fűtötte a revans vágya, szeptember 4-én a 4. fordulóban ugyanis az ETO 4:0-ra kiütötte a Fradit – tudósított Takács Gábor.

Alaposan bekezdett az FTC, már a 11. percben megszerezte a vezetést Ivanusa góljával, majd 9 perccel később Pusztai Sára kettőre növelte a Ferencváros előnyét. Az I. félidő hátralévő részében kiegyenlített játék folyt a pályán, nagy helyzetek egyik oldalon sem adódtak. Mindkét csapatot dicséret illeti, amiért a zord időjárási körülmények dacára nagyon akart, bár a színvonal csak közepes volt.

Szünet után rákapcsolt a Győr, ám Vágó Fanny játékos-edző remek találatával a 68. percben már 3:0-s Fradi vezetést mutatott a tábla. A vendégek nem adták fel és Németh Loretta a 76. percben szépített. A 90+1. percben a nagyszerűen játszó Vágó 17 méteres szabadrúgásból csavarta a labdát a győri kapuba, így a Fradi 4:1-re megnyerte a rangadót.

Szóljon hozzá!