ZETApress

hírportál

Nem bajnok még a Debrecen

Hatalmas lehetőséget szalasztott el pénteken, Újpesten a Debrecen, a felkínálkozott lehetőséggel viszont nem tudott élni tegnap az MTK Kispesten. A hajdúságiak 2:0-ra kaptak ki a Megyeri úton, így még várniuk kell a bajnoki címre. Az üldöző kék-fehérek a Bozsik-stadionban 2:1-re veszítettek, így maradt közöttük az öt pontos különbség.

A forduló további öt mérkőzésén a REAC 4:0-ra lépte le a Vácot, így a Duna-partiak már biztos kiesők. Diósgyőrben 2:1-re kapott ki a Fehérvár, Sopronban 1:0-ra a Vasas. A Győr ? Tatabánya mérkőzés 0:0-ra végződött, míg a Paks 2:0-ra nyert Pécsett. A forduló utolsó mérkőzését Kaposvár vívja holnap Egerszegen. Erről, és a Ferencváros mai karcagi vendégjátékáról a Magyar Kupa szerdai döntőjét követően számolunk be.

A Keleti csoportban Nyíregyháza 2:0-ra verte Kazincbarcikát, így a Fradinak győzni kell ma, ha az élen akar maradni. Nyugaton a Haladás 1:1-et játszott Gyirmóton, Felcsút 1:0-ra verte otthon Budaörsöt, míg a Siófok otthon kapott ki 2:1-re Barcstól. Hat fordulóval a vége előtt itt még négyen is továbbjutók lehetnek.

Szóljon hozzá!