ZETApress

hírportál

Négyesfogatok képernyőn

Élőben is követhetőek lesznek a Négyesfogathajtó Európa-bajnokság legfontosabb történései. A Kincsem Parkban szeptember 2-án csütörtökön veszi kezdetét az 50 éves jubileumot ünneplő Európa-bajnokság, amelyet a nézők végig élőben követhetnek webes platformokon, a döntőt pedig az M4 Sport+ fogja közvetíteni 05-én vasárnap 14 órától.

A szeptember 2-a és 5-e között zajló esemény percről percre követhető lesz az Eb-portálon és a Nemzetközi Lovas Szövetség (FEI) platformján is – tudatták sajtósaik. Továbbá az érdeklődők napi összefoglalókat is láthatnak majd az M4 Sporton. A verseny utolsó, vasárnapi napján az M4 Sport+ csatornán (Duna World) több órás élő közvetítést is élvezhetnek a magyar nézők, amelyből kiderül, kik lesznek a győztesei a rangos kontinensviadalnak.

Az esemény egyébként az Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás társrendezvénye, és lehetőséget nyújt az idelátogató közönségnek, hogy a lovassportok legmagasabb szintű sporteseményét testközelből láthassák. A nézők három látványos versenyszámot izgulhatnak végig: csütörtök-pénteken a díjhajtást, szombaton a maratonhajtást és vasárnap az akadályhajtást, melyek során Európa legjobb fogathajtói – köztük olyan magyar sztársportolók, mint Lázár Zoltán – versengenek majd egymással.

Szóljon hozzá!