ZETApress

hírportál

Szurkolj Auchannal!

Még izgalmasabb lesz a foci-Eb az Auchannal! Duplán örülhetnek az Auchan futballrajongó vásárlói, mert ma nem csak a foci-EB veszi kezdetét, hanem ezzel együtt értékes nyereményeket is hazavihetnek a szerencsések az áruházlánc legújabb promóciójában.

Azok ugyanis, akik az Európa-bajnokság ideje alatt tízezer forint értékben vásárolnak, részt vehetnek az Auchan napi tippmix játékában. Június 11-e és július 11-e között tévékészülékért, PlayStation 4-ért vagy Bizalompontokért játszhatunk – tudatták sajtósaik.

Érdemes most az Auchannál intézni a bevásárlásainkat, hiszen egy hónapig mi is versenybe szállhatunk az áruházlánc értékes nyereményeiért. Amennyiben a vásárlásunk eléri a tízezer forintot, akkor részt vehetünk a napi tippmix játékban. Ha jól tippeltünk, akkor a sorsolásba bekerülünk, ahol naponta egy focilabdát és tízezer Bizalompontot nyerhetünk, a játék végén pedig öt tévékészülék és öt PlayStation 4 büszke tulajdonosaivá válhatunk.

A vállalat egyébként már korábban is nagyon készült a foci-Eb-re, a májusban vásárolt tévék tulajdonosai például a készülékük akár felét is visszakaphatják majd Bizalompontok formájában attól függően, hogy hány magyar gól születik a tornán. Az Auchan ugyanis egy hazai gól esetében 10%-ot ad vissza vásárlóinak, de ha két magyar találat születik, az már 20%-ot ér és így tovább. Az akció egészen öt gólig tart, ami után a készülék árának felét kaphatjuk vissza. Érdemes tehát az Auchannal végigszurkolni a meccseket, nem is kérdés, hogy az áruházlánc nagyon bízik a magyar csapat teljesítményében!

Szóljon hozzá!