ZETApress

hírportál

Unicum az Eb-re

Végre újra együtt szurkolhatunk! – ünnepli a Zwack Unicum limitált szériás focipalackja. Hajrá Magyarok! feliratú, limitált szériájú focipalackkal jelentkezik az idei nyári foci történések alkalmából a Zwack Unicum – tudatták sajtósaik.

Az egyedi dizájnnal azt ünnepli a cég, hogy végre újra a barátokkal, családtagokkal és szurkolótársakkal együtt szoríthatunk a magyar válogatott sikeréért. A találkozást és a közös szurkolást ünneplő, egyedi csomagolású Unicum focipalackok már ott vannak az ország hiper- és szupermarketeinek polcain.

Válogatott csatárhoz mérten gyorsnak kell lennünk, ha szeretnénk saját üveggel a limitált darabszámú 2021-es Hajrá Magyarok! feliratú Unicum palackból, mert azokat jó eséllyel csak az Európa-bajnokság ideje alatt találjuk meg a kiskereskedelmi boltok, valamint gasztronómiai és egyes nagykereskedelmi egységek polcain. A 0,5 vagy 1 literes limitált széria a klasszikus Unicumot rejti, de a csomagolása egyedi: az Unicum focipalackot egy speciális nemzetiszín fóliával borították be, gyártása Zwack Dunaharaszti gyárában készült.

A 2021-es focipalack látványosan hangol az idei Eb-re, de megidézi az elmúlt tíz évben jeles alkalmakra készült Unicum palackokat is. Az Unicum már hagyományt teremtve, az elmúlt 10 évben, 2010 óta kétévente jelentkezik sport- és futball tematikájú limitált szériákkal: a cég kiemelten büszke a 2016-os Puskás Palackra, melyet Puskás Öcsi 1966-os utolsó profi meccsének 50. évfordulójára készített a gyár. A mostani Hajrá Magyarok! focipalack nem csak az újranyitás és az együtt szurkolás megünneplésére hív, hanem a magyar válogatottnak az Európa-bajnokságon való részvételét és leendő sikereit is éljenzi.

Zwack Sándor, a Zwack Unicum igazgatóságának elnöke híres futballrajongó. Elsősorban a magyar, de az olasz válogatottnak is szurkol. – Marco Rossi, a válogatott szövetségi kapitánya régi barátom, sokat beszélgetünk fociról. Büszkék vagyunk a magyar válogatott sikereire, ezért szerettük volna ezzel a limitált palackkal megünnepelni a csapatot és azt, hogy több mint egy év után újra van lehetőségünk élőben megosztani egymással a szurkolás örömét és izgalmát – mondta Zwack elnök úr.

Szóljon hozzá!