ZETApress

hírportál

Focikvíz az Eb-n

Indul a MOL Eb Show: Játssz, és nyerj akár többször is! Focikvíz és FIFA-bajnokság várja múlt péntektől a szórakozásra vágyókat – tudtuk meg Cseh Lászlótól.

Június 11-én pénteken veszi kezdetét az idei Futball Eb, amivel egy időben foci tematikájú kvízen és FIFA-bajnokságon is részt vehetnek az érdeklődők. A MOL, a Sony, valamint a HUNESZ támogatásával megszülető MOL Eb Show-hoz hazánk egyik legkiemelkedőbb e-sportolója és több hazai híresség is csatlakozik.

A MOL számos sportág elkötelezett támogatója Magyarországon. A vállalat rendhagyó módon ezúttal olyan kezdeményezés mögé állt be, aminek során a játékosok az eszüket és az e-foci tudásukat is megtornáztathatják.

A MOL Eb Show 10 fordulóból álló kvízén mindenki jól fogja érezni magát, aki játszva szeretné próbára tenni a tudását és szerencséjét. A játékba a regisztrációt követően bármelyik időpontban becsatlakozhatunk, és a helyes válaszok után járó pontokkal törhetünk az élre, de ha szerencsénk van, akár már egyetlen játékkal is értékes nyereményt zsebelhetünk be. Érdemes viszont minél több alkalommal részt venni a foci tematikájú fejtörőn, hiszen így biztosabb a győzelem.

A kvíz élő adásai a Comedy Central Magyarország YouTube-csatornáján lesznek elérhetők, ahol olyan vendégszereplőkkel találkozhatunk, mint Yamina, Szabó András Csuti, Ganxsta Zolee vagy Harsányi Levente. A műsort Szűcs Gergely műsorvezető, a Snowattack és a Sziget Fesztivál hostja fogja vezetni Mártha Dávid Daev Twitch-streamerrel, a Fun With Geeks YouTube-csatorna alapítójával váltásban. A fordulók során Berze András Kaci, a GameStar újságírójának és a Fun With Geeks társasjáték-szerkesztőjének hangját is hallhatjuk majd. A regisztrációra május 28-tól van lehetőség.

Aki ennél aktívabb megmérettetésre vágyik, az MOL Eb Show FIFA Kupán is kipróbálhatja magát. A FIFA21-ben zajló meccsek során a résztvevők BO3-ban, Online Friendly Seasons módban mérkőznek meg.

A bajnokságot Molnár Gabó, az ország egyik legismertebb FIFA-játékosa, valamint a Domination Esports egyik alapító klubtagja követi nyomon, aki Twitch-felületén is izgalmas tartalmakkal készül, az 1-4. helyezettnek pedig exkluzív mentorálási lehetőséget biztosít. A versenyre május 28-tól június 11-ig bárki jelentkezhet a regisztrációt követően, aki rendelkezik PS4 konzollal és Discord-profillal.

A MOL Eb Show legjobban teljesítő résztvevői csúcstechnológiás eszközökkel és egyéb értékes nyereménnyel lehetnek gazdagabbak a Sony jóvoltából, de sorsolás útján is számos izgalmas meglepetés talál gazdára. Az esemény szakmai támogatója a Magyar E-sport Szövetség és a The Warrom, médiapartnere a Comedy Central Magyarország.

Szóljon hozzá!