ZETApress

hírportál

Bajnoki fogadtatás

Vízilabda bajnokok fogadták az első kikapcsolódásra vágyó vendégeket a Danubius Hotels szállodáiban – tudtuk meg Varga Imrétől.

Végre országszerte látogathatóak a szálláshelyek az üdülésre vágyó magyarok örömére. Ez alkalomból a Danubius Hotels a most megnyílt vidéki szállodáiba érkezőket bajnoki fogadtatással várta: az első vendégek a pólós aranycsapat legendás tagjaival, Kiss Gergellyel, Szécsi Zoltánnal vízilabdázhattak a szállodai medencékben.

Különleges házigazdák fogadták tegnap az első vendégeket a lezárások időszaka után újranyíló vidéki Danubius Hotels szállodákban: háromszoros olimpiai bajnokok köszöntötték a nyaralókat és dobták fel az szállodai tartózkodás első napját. A Danubius Hotel Bükben Kiss Gergellyel, a Danubius Hotel Marinában Szécsi Zoltánnal találkozhattak a szerencsés vendégek.

Az exkluzív nap keretében a vendégek egy üdvözlőital mellett beszélgethettek az olimpikonokkal, emellett közös fotókat készíthettek, dedikált labdákat kaptak, a közös játék élményét is átélhették a medencékben a sport legendákkal. A szállodák a bajnoki fogadtatás mellett egész hétvégén meglepetés szobai bekészítéssel, különleges helyi programajánlókkal, díjmentes korai érkezés biztosításával is hozzájárulnak a régóta áhított kellemes pihenés megvalósításához.

Jó volt látni a sok boldog felnőtt és gyermek tekintetet és kimozdulni végre. Ez a fajta kikapcsolódás, közös élmények, pihenés mindannyiunknak nagyon hiányzott már – mesélte lelkesen a nyitó nap eseményeiről Kiss Gergely olimpikon.

A Danubius Hotels friss felmérése szerint a nyaralni vágyók közel fele a családjával tervezi 2021-ben az utazását. A hotellánc két all inclusive vidéki szállodájának nyitóeseménye éppen ezért idézte a családi hangulatot gyerekprogramokkal, helyben kihasználható lehetőségekkel. A nyitási kampányhoz a Danubius Hotel Rába is csatlakozott, a győri szállodába látogatók is élvezhetik ebben az időszakban a kora érkezés kényelmét és részesülnek a különleges szobai bekészítésben.

Indulhat a bemelegítés! Most már tényleg nincs más hátra, mint belevetni magunkat újra az életbe! A Danubius Hotels ehhez nyújt biztonságos és gondtalan élményeket.

Danubius Hotels

A Danubius Hotels városi szállodái közé tartoznak Magyarország legpatinásabb szálloda épületei, kiváló városi és wellness hotelei. Kiemelkedő egyéni és csoportos üzleti szolgáltatásokkal rendelkeznek, egyedülálló konferenciaszolgáltatásai a Danubius me: márka köré csoportosulnak. A Danubius Hotels All inclusive és gyerekeknek szóló Bubbles Club szolgáltatásai a családi utazóknak szóló ajánlatait is színesítik. A vállalat a 2019-es Év munkáltatójaként büszke arra, hogy nemcsak üzleti szolgáltatásaiban, de munkáltatói szemléletében is innovatív, vallja, hogy a vendégek és a munkavállalók egyformán fontosak a cég számára. A Danubius Hotels tulajdonosa az az angol CP Holdings Ltd., akinek szállodaipari érdekeltsége Európa öt országában van jelen. Hosszú távú befektetőként elkötelezettek a gyógyturizmus és a medical wellness irányában és a nemzeti kincset jelentő épületek felújításában, állagmegóvásában. 2019-től a városi szállodák a Danubius Hotels, míg a gyógy- és wellness szállodák, az Ensana márkák köré szerveződnek.

Szóljon hozzá!