ZETApress

hírportál

Miskolci bravúr

A miskolci M1 Fitness lett az Év legjobb fitness terme Európában! Alig nyitotta meg kapuit a teljes-körűen felújított és átalakított M1 Fitness Miskolc, máris rangos nemzetközi elismerésben részesült – derült ki délelőtt a Szeles úti sajtóeseményen.

A miskolci fitness terem Magyarországon elsőként nyerte el a BEST INSTALLATION 2020 nemzetközi díjat, melyet a fitnesz világban meghatározó Core Health & Fitness, a Star Track, a StairMaster, a Nautilus és a Schwinn világmárkák gyártója és forgalmazója ítélte oda a megújult terem nem mindennapi gépparkjának telepítéséért. Az M1 Fitness az Év Legjobb Fitneszterem-telepítése elismerést annak a világon egyedülálló koncepciónak és dizájnnak is köszönheti, ami a vendégeket egy világ körüli utazásra kalauzolja edzés közben. A terem különleges látványvilágát, valamint a magas színvonalú kivitelezést az amerikai Core Health & Fitness magyar disztribútora, a Mánia Fitness Kft. saját elismeréssel, a 2020-as év legjobb fitnesz terme-díjjal is jutalmazta.

Az M1 Fitness, egy komplex felújítást követően, világszinten egyedülálló belsőépítészeti megoldásokkal írta be magát a legkülönlegesebb edzőtermek történetébe. A teremben 1600 m2-en kapcsolódik össze a sportolás élménye egy világ körüli utazással. A kétszintes épület egyedisége ugyanis abban rejlik, hogy minden részlege egy-egy nevezetes ország vagy város jellegzetes hangulatát tükrözi, olyan helyekre kalauzolva a vendéget, mint a New-York-i Time Square és a Central Park, Budapest, Wimbledon, Svájc, Japán, Arizona, Philadelphia vagy éppen a Maldív-szigetek.

A felújítási munkálatok után az M1 Fitness a Mánia Fitness közreműködésével mutatta be a Core Health & Fitness vezetőinek a terem egyedülálló belsőépítészeti koncepcióját, valamint a kardio- és erőgépparkot. Látva a hagyományos telepítésektől merőben elrugaszkodó, impozáns stílusirányzatot és egyedi megvalósítást, a minden évben kiosztásra kerülő elismerést az amerikai cég idén a miskolci teremnek ítélte. A Core Health & Fitness díjait hagyományosan az éves globális disztribútori találkozón kapják meg személyesen a cég vezetőitől a győztes ország disztribútora, és ő hozza haza és adja át a győztes teremnek.

Ez az első alkalom, hogy magyar koncepció nyerte el a BEST INSTALLATION 2020-díjat, amire az M1 Fitness jogosan lehet büszke. Ha belegondolunk, hogy kis hazánkban létesült egy olyan beruházás, ami felülmúlta a sokkal nagyobb lehetőségekkel rendelkező német, francia, angol, holland és további európai piacokat, akkor roppant büszkék lehetünk mindannyian erre a nem mindennapi koncepciónak a megvalósulására és a közvetlen szakmai közegből származó nemzetközi elismerésre – mondta Lesti Zoltán, a Mánia Fitness Kft. képviseletében. – Rögtön a koncepció megismerésekor biztosak voltunk abban, hogy ezt mi szeretnénk megvalósítani. A kezdetekben kigondolt nagyon magas minőségi elvárásoknak és a teljesen egyedi látványvilágnak a kivitelezésben részt vevő személyek és cégek mind osztoznak most a sikerben – hangsúlyozta az ügyvezető.

A nemzetközi díj átadása mellett a Mánia Fitness Kft. egy saját elismeréssel a 2020-as év legjobb fitnesz terme-díjjal mondott köszönetet minden munkatársa nevében az M1 Fitnessnek, amiért ebben a nagyon magas színvonalú munkában bennük találta meg a szakmai partnert, és részt tudtak vállalni az ország egyik legszebb és legjobb fitnesz termének megvalósulásában.

Az M1 Fitness átalakításával egy régi álmom vált valóra, melynek végeredményeként egy várakozáson felüli projekt valósult meg. Büszke vagyok rá, hogy minden elemében sikerült a tervem, és a legapróbb részletekig egy olyan edzőterem jött létre, amely különleges és semmihez sem hasonlítható élményt nyújt minden érzékszervünknek. A szemnek, hiszen a dizájnnak köszönhetően olyan mintha a világ legszebb, emblematikus helyein járnánk; a testnek, mivel a legmodernebb és legjobb biomechanikával rendelkező géppark, változatos mozgásformák és kiegészítő kezelések segítségével edzhetünk; valamint a szívnek, mivel nálunk maximálisan a vendég áll a középpontban, akit minden munkatársunk régi ismerősként köszönt – árulta el az alapkoncepcióval kapcsolatban Mádi Tamás, az M1 Fitness & Wellness Kft. ügyvezetője. – Habár vendégeink az egyedi kialakításnak és látványnak köszönhetően bejárhatják nálunk a világot, a BEST INSTALLATION 2020-díjjal kerültünk fel végérvényesen a világtérképre. Mindenkit szeretettel várunk egy különleges edzésre itt Miskolcon! – tette hozzá az ügyvezető.

Szóljon hozzá!