ZETApress

hírportál

Kifli.hu az Úszó Eb-n

A Kifli.hu a LEN Európa-bajnokság beszállítójaként segíti a sportolók kiszolgálását. A Rohlik Csoporthoz tartozó Kifli.hu biztosítja az élelmiszert és a vény nélkül kapható gyógyszereket az Úszó Európa-bajnokság résztvevői számára. A május 10-e és 23-a között megrendezésre kerülő kontinens viadalon 51 ország 2300 versenyzője vesz részt.

Budapesten rendezik meg a COVID járvány kitörése óta eltelt időszak első komoly úszóversenyét az Olimpia előtt. Az Úszó Európa-Bajnokságra 2300 versenyző érkezik 51 országból. A legnagyobb létszámú csapattal a magyarok és az olaszok képviseltetik magukat. A világjárvány miatt nézők nélkül, buborékos rendszerben bonyolítják le az eseményt, a versenyzők hét szállodában lesznek elszállásolva és csak a szállodában, valamint a Duna Arénában, illetve a nyílt-vízi verseny helyszínén tartózkodhatnak. Az utazást a szálláshelyek és a helyszínek között külön erre a célra kijelölt járatokkal biztosítják.

Megtisztelő számunkra, hogy egy ilyen rangos versenynek lehetünk a partnerei. A Kifli.hu szolgáltatásait úgy alakítottuk ki, hogy kényelmesen és biztonságos körülmények között tudjuk biztosítani a legjobb minőségű termékeket a versenyzők és a résztvevők számára. A buborékban különösen fontos, hogy érintés-mentesen tudjanak vásárolni a sportolók. Bízom benne, hogy minél többen élni fognak az általunk biztosított vásárlási lehetőséggel és megtapasztalják, hogy milyen érzés Kiflisnek lenni – mondta el Peter Klekner, a Kifli.hu ügyvezető igazgatója.

A Kifli.hu segítségével a versenyzők az Európa-bajnokság ideje alatt a szállodájukból rendelhetnek bármilyen minőségi ételt és vény nélkül kapható gyógyszert a vállalat kínálatából. Az innovatív online kiskereskedelmi vállalat napi két szállítási időpontot biztosít mind a hét szállodába, valamint dedikált munkatársakat az ügyfél-szolgálaton, aki kezelik a versenyzők megrendeléseit. A futárok a kiszállításnál egy órás időablakkal dolgoznak, ezzel biztosítják, hogy a rendelést biztosan átvegyék és ne romoljanak meg az ételek a recepción. A kiszállítás teljesen ingyenes és érintés-mentesen történik majd.

A buborék rendszerben megrendezett LEN Európa-bajnokság egy olyan zárt mikrokörnyezetet teremt, amiben a sportolók és a résztvevők csak a versenyhelyszín és a szálláshely között mozoghatnak. Mindig felmerül azonban bel- vagy külföldi utazások alkalmával, hogy különféle apróságnak tűnő termékeket – vizet, üdítőt, háztartási vagy kozmetikai cikkeket, stb. – be kell szerezzünk, amire a buborékban a sportolóknak és a csapatoknak nem nyílik lehetősége. Ekkor jött az ötlet, hogy egy olyan kereskedő céget hívjunk partnerül, aki nem csak kiszállítást vállal a dedikált szálláshelyekre, hanem rugalmasan is le tudja követni az igényeket. Örömmel lépünk együttműködésre a Rohlik cégcsoporthoz tartozó Kifli.hu szolgáltatóval, akitől azt reméljük, hogy csakúgy mint a budapesti ügyfeleiknek, a mi vendégeinknek is megkönnyítik a mindennapi vásárlásaikat – mondta Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke.

A Kifli.hu

A cseh anyacéggel rendelkező, innovatív online kiskereskedelmi vállalat a Kifli.hu eddig is kiemelkedő ütemben növekedett. A 2019-es piacra lépése óta gyakorlatilag forradalmasította az online kiskereskedelmet. A nagy áruházláncokkal szemben, itt találkozik a kedvező ár-érték arányú minőségi termékkínálat és exkluzív szolgáltatás. Mindezek mellett a gyors és pontos kiszállítás, a kedves futárok, a fogyasztót fókuszba helyező logisztika és ügyfélszolgálat, mind hozzájárult ahhoz, hogy a Kifli.hu rövid időn belül megsokszorozza a forgalmát és a vevőinek számát.

Tények és számok Kifliről: naponta több mint 4000 rendelés, több mint 40 ezer vásárló, 200 futár, CNG üzemanyaggal hajtott autók, 11 ezer termék – folyamatosan bővülő választék, újratölthető csomagolású termékkör.

Szóljon hozzá!