ZETApress

hírportál

Az Eb volt a tét Kőbányán

Több versenyző duplázni tudott. A Magyar Kupa helyezéseken túl a világversenyekre is kvalifikáltak legjobb testépítőink és fitnesz versenyzőink – tudatta az NVESZ Sajtó. Fotók: Fitness and Mass.

Több száz versenyző vett részt az idei Testépítő és Fitness Magyar Kupán. A fővárosban megrendezett rangos viadalon többek között a világ- és Európa-bajnokságért is hajtottak az indulók. A junior és felnőtt Európa-bajnokságra és a gyerekfitnesz-világbajnokságra szerezhettek indulási jogot a magyar versenyzők. A kontinensbajnokságot Santa Susanaban rendezik meg, a világbajnokság pedig a szerbiai Cacakban lesz.

A több, mint 300 induló közül többen két kategóriában is aranyérmet szereztek. A Magyar Testépítő és Fitness Szövetség információi szerint Balogh Eszter junior és felnőtt fitneszben győzött a -163 cm kategóriában, Vágó Virág (+163 cm) ugyancsak juniorban és felnőttben is diadalmaskodott. Nyircsák József többször is bizonyított az elmúlt két évben. A magyar tehetség ezúttal junior és felnőtt games classic bodybuildingben állhatott a dobogó legfelső fokára, míg Szalai Evelin bikini fitness (-160 cm) kategóriában és a Fit Model (-165 cm) mezőnyben is megszerezte az 1. helyet.

Szóljon hozzá!