ZETApress

hírportál

Fallabdázók Szegeden

Véget ért az összevont verseny Szegeden. Farkas Balázs győzelmével ért véget a Szegeden megrendezett összevont fallabda-verseny. A B-osztályban Rózsa Barnabás szerezte meg az 1. helyet, megelőzve Füzes Alexandert és Jeszenszki Zoltánt.

A világ-ranglista 89. helyezett játékosa az A-kategóriában bizonyult a legjobbnak. A Világjátékokat is megjárt klasszis a szegedi döntőben Sebők Benedeket győzte le 3:0-ra. A további sorrend: Takács Benedek és Kamocsai Bendegúz – tudtuk meg Hoffmann Pétertől, aki szintén pályára lépett Szegeden, és egyben szervezői feladatokat is ellátott. Hoffmannt egyébként a későbbi győztes, Farkas Balázs búcsúztatta a legjobb 8 között.

Mindenkinek nagyon hiányoztak a versenyek. Ez a teljes mezőnyön érzékelhető volt. Helyenként lehetett látni a több hónapos kihagyást, de volt egy-két nemzetközi színvonalú meccs is – mondta szegedi viadal után a játékos-szervező Hoffmann Péter.

Farkas Balázs meglepődött a verseny színvonalán: Mindenki küzdött minden egyes pontért. Nem gondoltam volna, hogy ilyen elszánt mezőny jön össze. A verseny hangulata is kimagasló volt, akárcsak a szervezés – összegzett a TOP 100-as magyar fallabdázó.

Szóljon hozzá!