ZETApress

hírportál

Népligeti Füred-siker

Repülő rajtot vettek a balatonfüredi férfi kézisek tegnap délután a Fradi otthonában: az 5. percben már 3:0-ra vezettek, a 13-ban pedig 7:4-re. A hazaiak sok hibával játszottak, ráadásul a füredi kapuban Bősz nagyszerűen védett.

A hazaiaknak a 16. percben sikerült két gólra felzárkózniuk: 6:8, a 25. percben viszont már 15:8-as vendég vezetést mutatott a tábla, szünetben pedig 19:13-ra vezettek a Balaton-partiak – látta Takács Gábor az M4 Sport+ csatornán.

A II. játékrész elején jobban összpontosított az FTC és a 40. percben három gólra megközelítette ellenfelét, a 48-ban pedig már csak két góllal vezetett a Füred: 23:25. A hajrában ismét a vendégek játszottak összeszedettebben és öt perccel a vége előtt eldőlt a találkozó sorsa. Ekkor 31:26-ra elléptek a vendégek és végül 32:28-ra nyertek.

A találkozón végig keményen védekeztek a csapatok, a Füred 18, a Fradi 12 perc kiállítást kapott, a vendégektől Dénest és Keményt durvaságért piros lappal kizárták a játékból. A győztes csapatban Topic volt a legeredményesebb: 9 gólt dobott. A Ferencvárosban Andjelic és Füzi 6-6 alkalommal bizonyult eredményesnek.

A járvány alaposan felborította az NB I menetrendjét. A Fradi eddig 12-szer lépett pályára és 14 pontot szerzett, a fürediek két és fél hónapig egyetlen meccset sem tudtak játszani. A mai volt a 8. meccsük és 9 ponttal állnak.

Szóljon hozzá!