ZETApress

hírportál

Hörmann ajtók Móradombon

A Hörmann szállította az ajtókat a Móradombi uszodához. Tavaly ősszel készült el a sportkedvelő közönség számára Mórahalmon, a Móradombi Uszoda, amely nemcsak vízilabda meccseknek, hanem a sportolóknak és pihenni vágyóknak is kínál szolgáltatásokat.

A vizes sportoknak és az úszásoktatásnak is új lendületet ad majd a 2000 négyzetméteres épület, melyben két medence is található, amiből a nagyobb 25×33 méteres és alkalmas a vízilabda mérkőzések lebonyolítására is. A medencék mellett jakuzzi, merülő medence és finn-, illetve infra-szauna is beépítésre került. Ezek mellett pedig egy mobil lelátót is kialakítottak, ami a rendezvények igényei szerint mozgatható. A létesítményt összekötötték a mellette lévő sportcsarnokkal is, így a sportolni vágyók könnyebben tudják majd használni az uszodát.

Az uszoda ajtajait a Hörmann Hungária Kft. szállította, a vállalat nagy szakértelemmel és német minőségi termékekkel szolgálja ki ügyfeleit, legyen szó magán épületekről, ipari vagy sport komplexumokról. – Mindig nagy öröm számunkra, hogy ha olyan projektekben vehetünk részt, amelyek jobbá teszik egy adott közösség életét. Egy uszodában, más sportkomplexumokban, de akár a saját házunkban vagy lakásunkban is fontos, hogy milyen bejárati és beltéri ajtókat használunk, gondoljunk akár a szigetelés fontosságára vagy ipari és irodai felhasználás esetén a tűzállóságra, szellőző képességre. A termékeink magas minősége révén a már előbb említett ügyfél igényeket mind ki tudjuk szolgálni – mondta Szujó László, a Hörmann Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

A Hörmann már három évtizede van jelen Magyarországon német minőségű termékeivel. A vállalat folyamatosan fejleszti szolgáltatásait az ügyféligényeknek megfelelően. Tavaly indították el virtuális bemutatótermüket, hogy a járványhelyzetben is segítsék vásárlóikat a megfelelő termék kiválasztásában – tudatta Farkas Zsolt, Stern Communications.

Szóljon hozzá!