ZETApress

hírportál

Virtuális futás

Nemes ügy mellé álltak egészségtudatos hírességek. Katus Attila, Fésűs Nelly, Vajtó Lajos és Keller József futócipőt ragadt, és részt vett az Orinoco Run Free virtuális futóversenyén. Tették mindezt az egészségükért és azért, hogy ők is segítsenek a rászoruló alapítványoknak és a koronavírus elleni védekezésben résztvevő kórházaknak.

Minden évben szívesen segítem a jótékonysági kezdeményezéseket – hangsúlyozta Katus Attila -, idén a Prémium Média-válogatottal az Orinoco Run Free virtuális futóversenyéhez csatlakoztunk, aminek azért is nagyon örülök, mert ezekben a nehéz időkben is megmozgatja az embereket. A verseny folyamatos, bármikor csatlakozhatnak az érdeklődők.

A Vajtó-Fésűs házaspár is azonnal igent mondott a felkérésre, hiszen számukra is nagyon fontos a sport-egészség-jótékonyság hármas. – Családanyaként anyatigrisként védem a családom egészségét, rengeteg vitamint fogyasztunk, és mellette, amikor csak lehet, sportolunk. Én már átestem a koronavíruson, de a családom még nem, ezért nagyon odafigyelek, hogy megóvjam őket ettől – mondja Fésűs Nelly.

A Run Free egy szenzációs kezdeményezés, ami akár otthon is végezhető virtuális futást takar. Futópadon, kertben, parkban vagy akár, ahogy a feleségem is tette, a nappaliban is végezhető. Nincs kifogás – veszi át a szót Vajtó Lajos, Nelly férje -, a nevezés után csak a telefonnal rögzített eredményt kell feltölteni a honlapra, és már tiétek is a dicsőség!

Az érdeklődők látogassanak el a weboldalra, ahol a nevezés gombra kattintva tudják kiválasztani a vállalt távot. A nevezési díj megfizetésével kétféle éremből és támogatni kívánt alapítványok listájából lehet választani. A szervezők minden nevező után 500 forintot utalnak át a vírus elleni védekezésben résztvevőknek – foglalja össze lépésről-lépésre Keller József, az egykori Fradi-focista, mit kell tenni annak, aki sportolva szeretne segíteni.

Szóljon hozzá!