ZETApress

hírportál

Női kézi-Eb a Sport TV-n

A magyar női kézilabda-válogatott szombaton és vasárnap Svédország ellen lép pályára az Eb-felkészülés jegyében. A felkészülési mérkőzéseket – akárcsak a 2020-as dániai Eb-t – a Sport TV közvetíti – tudatta Szabó Máté sport PR menedzser.

December 3-án csütörtökön kezdődik a dániai női kézilabda Európa-bajnokság, a magyar válogatott a koronavírus-járvány miatt Eb-helyszínné előlépő Koldingban játssza majd csoportmeccseit. Elek Gábor és Danyi Gábor csapata november 23-án hétfőtől készül a kontinenstornára, és a kezdeti nehézségek után már teljes létszámban gyakorol. Az Európa-bajnokságot a Sport TV közvetíti december 03-tól 20-án vasárnapig. Az első csoportkör magyar érdekeltségű mérkőzései, kommentátor Méhes Gábor:

Magyarország – Horvátország: december 04-e péntek 17:30, Sport1.
Magyarország – Szerbia: december 06-a vasárnap 15:15, Sport1.
Magyarország – Hollandia: december 08-a kedd 20:00, Sport1.

Az Európa-bajnokság előtt nemzeti csapatunk elutazik Svédországba, hogy két felkészülési mérkőzést vívjon Trollhattanban a helyiek ellen november 28-án és 29-én szombat-vasárnap. Az Eb-hez hasonlóan ezt a két találkozót is közvetíti a Sport TV. Kommentátor szombaton Petúr András, vasárnap Bartha Zoltán.

Svédország – Magyarország: november 28-a szombat 16:15, Sport2.
Svédország – Magyarország: november 29-e vasárnap 15:15, Sport2.

Szóljon hozzá!