ZETApress

hírportál

Herczigék jó úton járnak!

A Herczig Norbert – Ferencz Ramón kettős a legjobb magyar párosként a 6. helyen zárt a Rally Hungary-n. A Nyíregyházán és környékén megrendezett Európa-bajnoki futamot a norvég Andreas Mikkelsen – Ola Floene kettős nyerte meg – tudatta a VBP Kommunikáció.

Herczig Norbert szerint a magyar futamon kifejezetten jó tempót tudtak diktálni, és mindössze egy defekt miatt csúsztak le a dobogóról. A szombati események idekattintva olvashatók.

Hosszú idő után sikerült egy olyan versenyt végigtolni, amelyre jó lesz visszaemlékezni. Leszámítva persze az utolsó előtt gyorsaságit, amikor összeszedtünk egy defektet. Hazai környezetben egy nagyon erős mezőnyben végig ott voltunk az élmezőnyben. Több, mint 30 R5-ös érkezett Nyíregyházára, és ebben a mezőnyben végig versenyben voltunk a dobogóért – összegzett a MOL Racing Team pilótája.

A Herczig – Ramón kettős számára a következő megmérettetés egy újabb Eb-futam lehet. – Hamarosan eldől, hogy ott leszünk-e a Kanári-szigeteken. Ha a járványhelyzet engedi, jó lenne ezt a lendületet tovább vinni, egy újabb Eb-futamon, hiszen úgy érzem: jó úton járunk! – tette hozzá Herczig Norbert.

Szóljon hozzá!