ZETApress

hírportál

Orosz rulett Portugáliában!

Herczigék az 5. helyről várják a folytatást. Kaotikus kilenc gyorsaságin van túl a rali Eb mezőnye. Az Azori-szigetek Rallye helyett a Rallye Fafe Montelongót emelték be a versenynaptárba, ahol a Herczig Norbert – Ferenc Ramón (MOL Racing Team) duó az 5. helyen fejezte be a szombatot – tudatta a VPB Kommunikáció.

Annyira kaotikus volt az egész, de úgy gondolom, hogy jól alkalmazkodtunk mindenhez, Ramónnal pedig jól együttműködtünk. Szélsőséges időjárás volt egész nap. Volt olyan, hogy az egyik szakaszon csontszáraz volt minden, egy picit később szakadt az eső. Pár szakasszal később megismétlődött mindez, csak fordítva. A gumiválasztásnál istenigazából senki sem tudott okos lenni – orosz rulett volt az egész – összegzett tegnap este Herczig Norbert hozzátéve: összességében elégedettek és nagyon várják a folytatást.

Ez a versenynap megmutatta a rali minden szépségét egy olyan mezőnyben, amelyben a nagymenők mind indultak – tette hozzá a Volkswagen Polo GTI R5 pilótája. Ma további kilenc gyorsaságival zárul a Rallye Fafe Montelongo.

Szóljon hozzá!