ZETApress

hírportál

Fitbalance Kids a hétvégén

Sport, kaland és élmény vár az Orczy-parkban! Több mint 50 sportprogrammal, látványos sportbemutatókkal, óriás akadálypályákkal, interaktív élményparkkal és sztárokkal várja a gyerekeket és családjukat augusztus 30-án a Fitbalance Kids – tudatta Keresztes Nikolett.

A nyár legizgalmasabb szabadtéri sporteseményét a budapesti Orczy-parkban rendezik meg. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Megmozgatja a látogatókat többek között Rubint Réka, Szentgyörgyi Rómeó, ki lehet próbálni például a curlinget és a lábtoll-labdát, és olyan sikeres fiatal influenszerekkel is lehet találkozni, mint Schobert Lara, Győrfi Dani vagy Czura Karina.

A Fitbalance Kids tavalyi hatalmas sikere után idén ismét várja a gyerekeket és szüleiket! A 3-18 éves fiataloknak és családjuknak szóló ingyenes rendezvény küldetése, hogy népszerűsítse a klasszikus és modern mozgásformákat, sportágakat, valamint az egészséges életmódot.

Augusztus 30-án a budapesti Orczy-parkban óriás akadálypályák, interaktív élménypark, sportági bemutatók várják az érdeklődőket. A klasszikus sportágak mellett extrém sportok is bemutatkoznak a nyár legizgalmasabb szabadtéri sporteseményén, amelynek főtámogatója az MVM és a Szerencsejáték Zrt.

A sportfelszerelést tilos otthon hagyni, hiszen megmozgatja a látogatókat Rubint Réka, Szentgyörgyi Rómeó és Krizsa Timi, de lesz többek között zumba, boxterápia és cheerleader-bemutató is. Számos sportágat próbálhatnak ki a fiatalok, például a curlinget, a teniszt vagy épp a lábtoll-labdát.

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a weboldalon lehet. A rendkívüli egészségügyi helyzet miatt az eseményen kiemelt hangsúlyt kap a személyi higiénia: a gyakori, alapos szappanos kézmosásra és az alkoholos kézfertőtlenítésre is folyamatosan lehetőséget biztosítanak a szervezők, akik a helyszínt és az eszközöket is rendszeresen fertőtlenítik, valamint belépéskor lázmérésre is kérik a látogatókat.

A fiatalok találkozhatnak a legkedveltebb online influenszerekkel is, például Schobert Larával, Győrfi Danival, Czura Karinával vagy Togyela Dominikkel. Bemutatkoznak továbbá a Mindennapok hősei: többek között a rendőrség is jelen lesz a rendezvényen. Ideje: augusztus 30-a vasárnap 09-től 19 óráig, helye: Budapest VIII. Orczy-park. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Szóljon hozzá!