ZETApress

hírportál

Megnyílt a felcsúti fociakadémia

Orbán Viktor avatta fel tegnap délután Felcsúton a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát. A város csapata szeretne ősztől az élvonalban futballozni, szombaton mégis kisiklott a szerelvény. Gyirmóton kaptak ki 2:1-re, s mivel az őket üldöző Haladás a Celldömölköt 2:0-ra verte otthon, így a vasiak ha azonos pontszámmal is, de átvették a vezetést a táblázaton. Tőlük egyébként ősszel nyolc pontot vont le a szövetség.

Keleten a Fradi 1:0-ra verte otthon Vecsés csapatát. A nyomukban lihegő Nyíregyháza Bőcsön 1:1-et játszott, így két pontra lemaradt a zöld-fehérek mögött. Az élvonalban pénteken Debrecenben kapott ki 2:0-ra a Tatabánya, Kaposváron meg az MTK. Két döntetlen született a 22-ik fordulóban. A Paks ? Győr és a Vasas ? Diósgyőr összecsapás egyaránt 2:2 volt. Három vendégsiker született a hétvégén. Az Újpest Pécsett 1:0-ra, a Fehérvár Vácott 2:0-ra, a REAC meg Sopronba 3:2-re diadalmaskodott. Ma este a ZTE a Honvédot fogadja, szerdán pedig a visszavágókra kerül sor a Magyar Kupa negyeddöntőjében.

Labdarógók mellett labdadobóknak is drukkolhattunk a hét végén. Igaz ezt nem a zöld gyepen, hanem a medencében végezték. A melbourne-i vízilabda vb-n a szombati bronzmeccsen lányaink 9:8-ra kaptak ki az oroszoktól, így lexsúsztak a dobogóról. Az aranyérmet a minket kiverő amerikaiak szerezték meg a házigazdák 6:5-ös legyőzésével.

Tegnap fiaink a döntőben a hosszabbításban kaptak ki 9:8-re a szerbeket legyőző horvátoktól. Az ezüst is szépen csillog, bár a szerbek elkerülése után bíztunk az aranyban. Déli szomszédaink sem voltak sikeresek a bronzmeccsen, mert a spanyolokkal szemben büntetőpárbajban egy góllal maradtak alul.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Nem sikerült a visszavágás

Szóljon hozzá!