ZETApress

hírportál

Norbi Riska-futása

WTCR-dobobós versenyző is lefutotta a BSI virtuális versenyét. Nagy Norbert is elindult a hétvégi Riska Virtuális futóhétvégén. A WTCR-dobogós magyar pilóta 5 kilométert futott BSI által megrendezett eseményen. A futóhétvégén mindenki ott teljesíthette a vállalt távot, ahol akarta.

A virtuális verseny közel kétezer futót mozgatott meg az ország 300 településén. – Jelenleg túl sok bizonytalanság van körülöttünk, köszönhetően a koronavírus-járványnak. A káoszban azonban egy biztos: a versenyévadra való felkészülésben elengedhetetlenek a kardió edzések. Rendszeresen futok, így nem volt kérdés, hogy benevezek a Riska Virtuális futóhétvégére – mondta Nagy Norbert, aki távját a Margitszigeten teljesítette.

Nagy Norbert a tervek szerint pályaversenyen és hegyi kategóriában is rajthoz áll 2020-ban. – Sokan bele sem gondolnak abba, hogy egy-egy versenyen milyen nagy hangsúlyt kap a lehető legjobb kondíció. Az úgynevezett alapozási időszakban én ezt rendszerint futással szoktam összerakni – tette hozzá Nagy Norbert. A pilóta a versenyzés mellett mentorként is tevékenykedik. A Nagy Norbi Racing Team szakmai vezetőjeként elsősorban fiatal gokartosok szakmai felkészülését segíti – tudatta Világi Péter és Bányász Árpád, VPB Kommunikáció.

Szóljon hozzá!