ZETApress

hírportál

Elmaradó Sportág-választó

Elmarad a XVI. Nagy Sportág-választó! A koronavírus terjedése és annak megállítása érdekében hozott kormányzati intézkedések, miszerint minden, 500 főnél nagyobb kültéri rendezvény megtartása nem engedélyezett, érinti a Budapesti Nagy Sportág-választó május 22-23-ra meghirdetett rendezvényét is.

Mivel az intézkedések határozatlan ideig szólnak, és egyelőre nem látni, hogy milyen hosszú kimenetele lesz a járvány lefolyásának, nem tudjuk megtartani a rendezvényt. Ez érzékenyen érint minket is, hiszen hónapok óta folynak az előkészületek, hogy ez alkalommal is minden lehetőséget megteremtsünk a látogatók részére, hogy megtalálják a nekik legjobban tetsző sportágat kortól függetlenül – olvastuk Hírlevelükben.

Ez sajnos most először a Sportág-választó elindulása óta nem lehetséges, de most a legfontosabb az egészség és hogy összefogva minél gyorsabban megállítsuk a vírus terjedését, ehhez pedig, amit mindannyian megtehetünk, hogy amíg kell, otthon maradunk. Reméljük, hogy minél hamarabb újra találkozhatunk rendezvényeinken, addig is készülünk az őszi Budapesti Nagy Sportág-választóra, melynek időpontja 2020. szeptember 11-12-e. Mindenkinek jó egészséget kívánunk, találkozzunk szeptemberben!

Szóljon hozzá!