ZETApress

hírportál

Csak később bringázunk!

A V4 Kerékpárverseny egy későbbi időpontban kerül megrendezésre. A koronavírus-járvány, illetve a terjedésének megakadályozását célzó magyarországi és európai intézkedések miatt, valamint elsődlegesen a nézők, a versenyzők és minden résztvevő egészségének megóvása érdekében a magyarországi verseny nem április 18-án kerül megrendezésre.

A Visegrád 4 Kerékpárverseny magyarországi szakaszait szervező Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület (MER SE) ezúton hivatalosan bejelenti, hogy a V4 Kerékpárverseny április 18-ra meghirdetett Budapest – Pannonhalma közötti UCI 1.2 kategóriájú országúti kerékpárversenyét egy későbbi időpontra halasztja.

Ahogy az közismert, a koronavírus-járvány Európát, köztük Magyarországot is elérte. A MER SE számára a versenyzők, a csapattal utazó kísérők, a nézők, valamint a verseny megrendezésében részt vevők egészsége a legfontosabb, ezért döntött úgy, hogy a versenyt egy későbbi időpontban rendezi meg.

A szervező ? folyamatosan és maradéktalanul betartva a Magyarország Kormánya által hirdetett veszélyhelyzet és rendkívül jogrend rendeleteit ? keresi a verseny új időpontját, amelyről a későbbiekben ad majd tájékoztatást. A versennyel kapcsolatos további információk, érdekességek a Visegrád 4 kerékpáros-sorozat magyar futamának hivatalos honlapján találhatók.

Szóljon hozzá!