ZETApress

hírportál

Fordítottak a montenegróiak

Csak egy óráig örülhettek a magyarok az első percben szerzett vezetésnek Podgoricában, mert a házigazdák két tizenegyes góllal megfordították az eredményt. Rossz főpróba után remek az előadás, tartja a népi bölcselet, így akár örülhetünk is a tegnap esti vereségnek. Válogatottunk szerdán Európa-bajnoki selejtezőn fogadja Moldova csapatát a Megyeri úton.

A múlt héten kitüntetett Illovszky Rudolf a héten végre örülhetett a Vasas sikereinek. Csapata hétfőn a Hungária körúton bajnoki találkozón 2:2-t ért el a házigazdák ellen, csütörtökön pedig a Magyar Kupa negyeddöntőjének odavágóján 2:0-ra győzte le a Fradit az Üllői úton. Két döntetlen született a héten a kupában. Az MTK a Honvéddel 2:2-t, az Újpest Debrecennel 0:0-t ért el. Az egyetlen hazai győzelmet a Diósgyőr aratta a ZTE 2:1-es legyőzésével. A visszavágókra április 4-én kerül sor.

A második vonalban ma lesznek a bajnokik. Tegnap csak egy mérkőzés volt a Nyugati csoportban. A Haladás az utolsó percben lőtt góljával 1:0-ra verte a BKV-Előrét a fővárosban, s ezzel két pontra közelítette meg a Felcsútot, s ugyanennyivel előzte meg a Barcsot, míg hárommal a Siófokot. Igaz ők még csak ma fognak játszani.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Győzött a válogatott

Szóljon hozzá!