ZETApress

hírportál

Fradi – Szolnok a Komiban

A Fradi nyerte a pólódrámát ma délután a két legutóbbi magyar BL-győztes találkozóján a Komjádi Uszodában az alapszakasz utolsó fordulójában. A szolnoki pólósok 2017-ben, a ferencvárosiak pedig 2019-ben hódították el a legrangosabb európai trófeát – tudatta Takács Gábor.

Varga Dénes góljával indult a mérkőzés, de aztán fordítottak a vendégek és 2:1-re nyerték az I. negyedet. Nagy Viktor már ekkor is megmutatta klasszisát a szolnoki kapuban. A II. játékrészben 4:4 után a szolnoki Drasovic már 3. gólját szerezte: 4:5. Ez maradt az állás a félidőben is.

A folytatásban Varga Dénes is harmadszor talált a hálóba: 5:5, ám Rasovic ismét a Tisza-partiakat juttatta előnyhöz. A III. negyedben egyre agresszívabban védekezett a Szolnok, Nagy Viktor pedig valósággal megbabonázta a Fradi lövőit. 6:6-nál a házigazda utolérte ellenfelét, ám aztán két góllal elhúztak a vendégek:6:8. Varga Dénes 5 méteresből hozta vissza a zöld-fehér reményeket, majd Zalánki Gergő is büntetőből talált be 8:8-ra alakítva az eredményt.

Ezután a szolnoki Jansik Dávid góljával lett 8:9 lett az állás a IV. negyed előtt. Elképesztő izgalmakat hozott a hajrá. Vámos Márton 9:9-re egyenlített. Nagy Viktort kiállították és 4 másodperccel a vége előtt Younger lőtte a Fradi győztes gólját. A 11:10-re (1:2, 3:3, 4:4, 3:1) végződött találkozón a ferencvárosi Varga Dénes 5 gólig jutott.

Szóljon hozzá!