ZETApress

hírportál

Motorok az Arénában

Hétvégén Budapesten lesznek a világ legextrémebb motorosai. Január 19-én vasárnap 16 órakor a Papp László Budapest Sportaréna küzdőterére begurul a világ 8 legjobb trial motorosa – tudtuk meg Jánosi Katától. Az X-Trial előzményei idekattintva olvashatók.

A fedett pályás ügyességi motoros világbajnokság immár 3. alkalommal érkezik Budapestre, hogy az extrém motorosok a magyar közönség előtt is összemérhessék hajmeresztő ügyességüket és tudásukat.

Ez alkalommal a lehetetlennek tűnő pálya elemeire többek között a verhetetlen világbajnok Toni Bou, a szorosan nyomában lévő Adam Raga és a fiatal sztár Jaime Busto is felküzdi majd magát. A versenyre érkező motorosok rangsor, illetve sorsolás szerint Benoit Bincaz, Gabriel Marcelli, Miquel Gelabert, Jeroni Fajardo és Jorge Casales. A sors különös fintora, hogy az élvonal spanyol motorosai a február 2-ai hazai, barcelonai futam helyett most Magyarországon csapnak össze ? a nézők legnagyobb örömére, hiszen egy, a vártnál is kiélezettebb versenynek lesznek így szemtanúi!

Hogy ki tud esés nélkül felugrani a több méteres elemekre és tovább haladni a pályán anélkül, hogy megálljon és letegye a lábát, az vasárnap kiderül! Az idegfeszítő küzdelem és a show elemei biztosan nem maradnak el: motorgőz, füst és fények, míg a kommentátorállásban Szujó Zoltán és Kovács Áron!

Szóljon hozzá!