ZETApress

hírportál

Akiket a hideg sem tántorít

A hideg téli időjárás beköszöntével néhányan szögre akasztják a futócipőjüket, ám egyre többen vannak azok, akiket nem tántorít el egy kis zimankó. Őket várja az 5. Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál január 12-én vasárnap a Hungexpon – tudatta a BSI Sajtóiroda.

Számos táv közül válogathatnak az érdeklődők. Az edzettebbeknek a félmaraton ajánlott, de azokra is gondoltak a rendezők, akik csak átmozgatnák magukat az ünnepek után: ők futhatják a félmaratoni távot párban, vagy választhatnak az 5 és a 10 kilométeres táv közül. A három táv rajt időpontjai arra is lehetőséget adnak a legelszántabb futóknak ezen a napon, hogy egymást követően az 5 km-t, a 21,1 km-t és a 10 km-t is teljesítsék.

A félmaratoni távon többek között Bacsa Ildikó színésznő (Játékszín) és dr. Neszmélyi Emil, aki 2016-ban első magyarként mászta meg az Mount Everestet az északi oldalról. Az esemény napján a megnövekedett igényre való tekintettel a 10-es busz a linken található menetrend szerint közlekedik. Az 5. Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál helyszíne: Hungexpo Budapest X. Albertirsai út 10. G-pavilon. Távok és rajtok:
09:00 – 5 km
10:30 – félmaraton
14:00 – 10 km
Az útvonaltérképek ITT érhetőek el. További információk ITT olvashatók.

Szóljon hozzá!