ZETApress

hírportál

Év végi focipletykák

Múlt szombaton a Liverpool 1:0-ra legyőzte a Flamengot a klub-vb döntőjében, így Jürgen Klopp csapata jelenleg hivatalosan is a világ legjobbjának számít. Virgil van Dijk, a csapat holland védője számára ez eddig is egyértelmű volt – hallottuk Takács Gábortól.

Remek közösség alakult ki a Poolnál, nincsenek klikkek, mindenki csak a csapat sikeres szereplésére összpontosít. Természetesen egy kicsit csalódott voltam, hogy Lionel megelőzött, de remekül elbeszélgettem vele a díjátadó gálán. Kiderült, hogy kölcsönösen becsüljük egymást. Az viszont meglepett, hogy az argentin sztár elég gyengén beszél angolul – mondta Dijk, aki mindössze hét szavazattal maradt le Messi mögött az idei aranylabda szavazáson.

Az olasz Tuttosport szerint Pogba, a franciák világbajnoka hamarosan visszatér a Juventushoz. Az olasz bajnok állítólag 60 millió eurót kínál a játékosért a Manchester Unitednek, ahova 2016-ban éppen a zebráktól igazolt potom 105 millióért. A Juve ezen felül még Emre Cant is odaadná az MU-nak. Pogbát egyébként szerződése 2021-ig köti a Vörös Ördögökhöz.

Szóljon hozzá!