ZETApress

hírportál

Pesti pontosztozkodás

Gól nélküli döntetlent hozott a Bp. Honvéd és az Újpest rangadója a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában tegnap este 2937 néző előtt a Hungária körúton.

Az I. félidőben a mezőnyben küzdött egymással a két csapat, előbb a vendég ÚFC irányított, a szünet előtt viszont a házigazdák kerültek némi fölénybe. Ez azonban csak lehetőségek kidolgozásában mutatkozott meg, a gólveszélyes befejezésekkel ugyanis mindkét csapat adós maradt.

A II. félidő első jelentősebb eseményeként a 60. percben Giuseppe Sannino, a kispestiek olasz vezetőedzője már a 2. sárga lapos figyelmeztetését kapta meg, így – a szezonban nem először – kiállították. Az I. félidőhöz képest jobb iramú folytatásban némi újpesti mezőnyfölény mellett továbbra is hullámzó volt a játék, a kapuk azonban továbbra sem forogtak veszélyben, mert az utolsó passzoknál rendre hibáztak a játékosok.

A két pesti együttes legutóbbi hat összecsapásából az ötödiken született döntetlen, melyen negyedszer nem esett gól. Az idei utolsó NB I-es forduló vidéki eredményei: Kaposvár-DVSC 4:1 (2:0), Paks-Zsóry SE 1:0 (1:0), PAFC-ZTE 0:1 (0:0), Várda-MOL Vidi 0:2 (0:1). A DVTK-FTC összecsapás a vendégek csütörtöki El-csoportmeccse miatt ma 18 órakor kezdődik Miskolcon.

Szóljon hozzá!