ZETApress

hírportál

Nem sikerült a helycsere

Az Espanyol hosszabbításban mentett pont, 3. maradt a Ferencváros. az utolsó percben kapott góllal 2:2-es döntetlent játszott a Fradi tegnap este a vendég Espanyollal a labdarúgó Európa-liga H-csoport 5. fordulójában, így csoportjában 3. maradt a december 12-ei zárókör előtt.

A hazai szurkolók ismét élőképpel fogadták kedvenceiket, szektorukban a Budapest-IX felirat rajzolódott ki és óriási elánnal vetették magukat a buzdításba. A zöld-fehérek a sérülése után visszatért Sigér Dávid lövésével szereztek vezetést a 23. percben, a már továbbjutott és emiatt tartalékosan felálló spanyolok a 31. percben egyenlítettek Oscar Melendo találatával. A II. félidő 77. percében Isael még elhibázta a 11-esét, a hosszabbításban viszont a csereként beállt Michal Skvarka belőtte, de a ráadás 7. percében a spanyoloké volt az utolsó szó Sergi Darder révén, így pontosztozkodással zártak a felek.

A csoport másik találkozóján a Ludogorec gól nélküli I. félidő után 1:1-et játszott a sereghajtó CSZKA Moszkva vendégeként, így a négyesben a magyar bajnok hátránya egy pont maradt a bolgárokkal szemben. Az állás: 1. Espanyol 11, 2. Ludogorec 7, 3. FTC 6, 4. CSZKA 2 pont. Két hét múlva a Fradinak győznie kell Razgradban a 32 közé jutáshoz a Ludogorec ellen.

1 hozzászólás

  1. Most a Fradi mentett pontot a hosszabbításban, mégis kiesett az Európa-ligából a H-csoport tegnap esti zárófordulójában. Eredmények: Ludogorec-FTC 1:1 (1:0), Espanyol-CSZKA Moszkva 0:1 (0:0). Végeredmény: 1. Espanyol 11, 2. Ludogorec 8 pont, továbbjutók; 3. FTC 7, 4. CSZKA 5 pont, kiesők.